Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jasně Niall je z hlavního města Irska tak já jsem Selena
  • ahojky uz tu mam dva komentaře. *15* Ale nechapu jak sem mohou napsat takovehle blbosti a navic ta modelka je ohavna (sorry me tak prijde) *1*.
    je mi min jak Niallovi,ale myslim ze bych se k nemu hodila protoze:mam uplne ve stejny den narozky, ve znameni jsem taky panna,taky mam rada modrou a pizzu,ale Justin Biebr se mi zrovna moc nelibi jako jemu. *14* *15* *2* Takze papa jo a jeste neco : miluju te Nialle Jamesi Horane *14* .
  • Jsem Directionerka a ukamenovat tě nemůžu protože máš celkem pravdu i kdby byl na obojí tak je to jeho věc a já bych za ním stála pořád i kdybych potom byla jediná directionrka... :))
  • Kdyby něco píše se nového.... -_- A není gay to možná ty jsi blbá..... Však počkej až ho sbalím tak ti dokážu že teplý není ... -_-
  • páni tak to jsem asi teda blbá. Tak za A. Niall se narodil v Mulingaru, za B. svadba byla taktéž v Mulingaru a za C. jak všichni víme Niall napsal že je single . *10*
  • Proč to sem píšou mám twitter a na twitteru je niall single potvrdil že s ní nic nemá tak jako to snad NIALL HORAN lže nebo co vy paka nwm sice co to tu píšete za kraviny ale napsal že je furt single...
  • Niall jasně řekl ,že jsou JEN přátelé!!Kdo zase napsal tuto blbost!!Niall+Harry=NARRY FOREVER
  • Blbost blbost blbost, nepíšu to jenom protože mám Nialla ráda ale Zoe je z Dublinu a Niall z Mulingaru, Niall psal že s ní nic neměl a jak vám máme věřit když jste sem nedaly ani jejich společnou foto???
    Jste lháři!! A nebo máte blbé informace!!!
    Jo a Greg měl svatbu v Mulingaru Jako nevím o co vám jde???
    Naštvat nás, to se nestane protože my máme pravdivé informace!!!!!
    Takže keci prdy beďary!!! *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16* *12* *12* *12*
  • Niall je z Mullingaru, i Gregova svatba byla v Mullingaru... a navíc, Niall potvrdil, že s ní nic nemá;) takže laskavě pište PRAVDIVÉ informace! Znám holky, kterým na tom tak záleží, že by se kvůli takovému 1 po*ranému článku i zabili! *16* *16*
  • 1. Nechodí spolu
    2. Niall je z Mulingaru
    3. Gregova svatba byla taky v Mulingaru
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! takže tu napište takové píčoviny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • terezija
    jžn tk t neřešte , ani my, ani oni to přesně nemůžou vědět -.-...
    jediné, čemu se směju je to jak napsali "Jakákoliv nová dívka v životě jejich oblíbeného zpěváka je pro ně nepřítelem" jasně, hlavně že directionerky (teda aspoň ty co to maj v hlavě v pořádku) mají rádi Perrie, Dani a Ell ;)
  • tak za 1. jsou jen kamarádi sám to řekl a za 2. on je z Mullingaru a ta svatba se konala taky v Mullingaru...
  • veruth
    no tááák...to si fakt nedokážete vymyslet něco originálnějšího? *6*
  • Spíš přitele ne ? :DDDDD
  • To snad není pravda.. ;( ='((((( *16* *16*
  • Niall je z Mullingaru a hlavní město je Dublin tak co to autor článku mele za kraviny? :D :D
  • veruth
    Já osobně jsem jim to přála, přála jsem mu i Demi a budu mu přát každou. I když řekl, že si vybere jednu "z nás" tak holky...zpátky do reality...Vybere si někoho z jeho světa, tak to prostě musí být. A myslím si, že spolu určitě něco řešili, jen to prostě chtěli ještě nějákou dobu tajit, to je celé. Má to tak dost těžké, tak mu to nedělejme ještě těžší. On si tu lásku zaslouží ;)
  • rozhodne to nejsou gejove !!! a prave fanynky jsou stastne kdyz sou stastni oni at uz jsou zatim jejich holky
  • gamster
    spis tam melo byt Kdo je ten šťastlivec :D :D
  • Jo Niall je z hlavnío města Irska -.- :D Bože se vzpamatujte napsal to i na Twitteru že s ní nic nemá!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit