Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bylo by to dobré
  • Je mnoho věcí na světě, které nechápu. Mezi ně patří i rozsah pozornosti tomuto pánovi v našich médiích. Samotný pořad jsem několikrát viděl, ale většinou šlo o to, že jeli někam starými auty a největší sranda byla, když některé z těchto starých aut vypovědělo službu. Pokud jde o pořady o autech, tak z mého hlediska jsou daleko kvalitnější ty naše tuzemské.
    Ale je mně jasné, že když nějaký obchod začne nabízet kozí lejna, tak se vždycky nějaký zákazník najde. A pokud se tomu obchodu dostane velké reklamy, stane se i úspěšným prodejcem kozích hov...
    • Tak se na to nedívej.
    • No a protože Top Gear produkoval spousty kozích hov.. a velmi úspěšně, řekli si tuzemská média, že by to mohli produkovat divákovi stejně, ale ty hov.. trochu vyprat, aby tolik nečpěla a to je ta největší chyba, protože navoněný lejno je pak už jen opravdu lejno a navíc a to je důležité né zábavné, ale směšné. *5*
      • Jsem přesvědčen, že každý je nahraditelný a pokud se chci dívat na pořad o autech, nevidím důvod, proč by můj oblíbený pořad musel moderovat celý život stále jeden moderátor.
        Ale mnoho lidí je přesvědčeno, že jsou nenahraditelní. A pak se z toho těžce probírají.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit