Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ortel skoro neznám, ale když jsem si poslechl jejich poslední písně, chápu proč mají takový ohlas. Kdyby se umělci (zpěváci a herci), místo někdy až vulgárního napadání prezidenta, který má sympatie většiny národa, věnovali ve své tvorbě více podněcování k vlastenectví a národní hrdosti (ne naopak), pak bychom zde neřešili Ortel.
    • Tuna, Pazderková a Banga zakládají iniciativu proti Ortelovi.
      Banga, podle textu jeho písní neberu za mentálně normálního člověka. Pazderková si nebude s inteligencí na tom nejlépe a Tuna je možná zneužil, aby zvýšil popularitu Ortela. Teprve nyní po té hysterii s jeho úspěchem ve Slavíkovi sem zjistila, kdo to vlastně je a budu se o jeho tvorbu více zajímat.
  • Lebku s hnáty používali i daleko před druhou světovou válkou i jiné armády světa, včetně jednotky československých legionářů v Rusku. Ale lebku s hnáty používalo ve 30. letech dokonce i jedna z letek britského letectva RAF, které jen pár let poté svádělo krvavé hrdinské boje s nacistickým režimem. Dnes je lebka na symbolice i některých útvarů současné Armády ČR i Policie ČR. A hlavně, na medaili Evropské unie pro lidská práva není vůbec v souvislosti s jakoukoliv armádou nebo režimem, ale jako symbol smrti a utrpení, čímž lebka symbolizuje naprosto výstižně právě onen terorismus. A aby bylo toto zlo na medaili správně pochopeno, je celá lebka s hnáty obtočena - uvězněna do ostnatého drátu, aby již nemohlo škodit. Takže poselství přední strany medaile je jasné už v symbolice - zabránit zlu. Pro nechápavé symboliky je to ještě kolem lebky napsáno slovy: Za boj proti terorismu.
  • "Je Tomáš Ortel opravdu tak skvělý zpěvák, nebo těží jen ze strachu z migrantů?" = špatně položená otázka, která nedává možnost objektivně odpovědět *16*
    • Asi takhle zpívat neumí,muzika je to taky strašná texty aktualní *3*
    • Souhlasím s předešlým názorem, že je to špatně položená otázka!!!
  • Diktát menšin.Souhlasím s Lucií Provazníkovou,že na textech Ortela není nic závadného,to že zpívá o problémech s muslimy,že zpívá o svém názoru na menšiny není nic rasistického,nacistického ani xenofobního.Něco jiného by bylo ,kdyby ve svých textech vyzýval k násilí nebo likvidaci menšin,ale nic takového se neděje. Tady se uměle skupinou lidí kolem neziskovek a tzv. ochránců lidských práv vytváří prostředí nedotknutelnosti různých menšin,ať už sexuálních nebo etnických, a tlačí se na zakazování a cenzuru už jen pouhé kritiky a nesouhlasu všeho ,co s menšinami souvisí.Tito ochránci prosazují pozitivní diskriminaci,tedy,aby se většina menšinám přizpůsobovala,a neustále jim v něčem ustupovala.A přesně tohle lidi čím dál více štve.Některé menšiny se díky neustálé podpoře neziskovkami a různými aktivisty cítí privilegované a hlasitě se stále hlásí o svá práva,ale opomíjejí své povinnosti,ty, které na svých bedrech právě musí nést příslušník většinové společnosti,tj pracovat a platit daně.Co se týká sexuálních menšin,ať si každý dělá co chce,ale povyšovat homosexuální svazky nad klasickou rodinu,a neustále je dávat na odiv jako něco co je in,zatímco klasická rodina je přežitek,to vede pouze k destrukci společnosti.
  • Běžte už někam s tím c.....m. Nikoho nezajímá. Raději 1000x Ortel, než tady toho vulgární c.....é hip hopové individuum.
    • Ortel je někde jinde než sprostý Bong !!Nějaká Gottova je mi u zadku kdyby nebyla žena Karla tak by byla nula! Já jsem důchodce koupil jsem si CD Tomáše Ortela jistě jsem udělal líp než abych si koupil cd nějakých nul které vydává dvacet a více let stejné písně spolupracovali s stb a lezli starým strukturám do zadku !!!! Tito neschopní lidé dokážou jen někoho kritizovat nebo udávat že ?
  • Už jsem tu dlouho a pro mne osobně je skupina Ortel nečím jako byl pro nás za bolševika Karel Kryl.Tak jako Kryl se stal havlistům po revoluci nepohodlným protože velmi brzy pochopil kam a kdo to vede ,tak nepohodlnou je dnes ,v době nové národní poroby kapela ,která zpívá o národní hrdosti ,historii a tradicích a má snahu zavčas PROBUDIT LIDI kteří ještě vnímají.Za to vám Tome patří dík.Sejdeme se v sobotu v Luhačovicích.Bude nás přibývat a snad i další časem pochopí že tak jako já ani vy nejste fašisté a xenofobové ale lidé kteří mají strach o svou zemi a rodinu.Hodně úspěchů.
  • Texty Bangy není ani možno číst či slyšet, jen sprostota a nic jiného, přesně to, v čem cikáni žijou. Pane Ortel velké dík za vaše texty a blahopřání k úspěchu na Slavících. Cikán by měl pracovat a přišel by na jiné myšlenky - snad. To je ale fantazie, skutečnost je naprosto jiná.
  • Nezapomínejme, že Kryl se stal nepohodlným hned dvakrát. Jednou před převratem a podruhé po něm, když s předstihem odhadl, jaká chátra se téhle země zmocnila. Dlouho trvalo, než byl pochopen, a tak tomu bude i s Ortelem.
  • Na krucifiksu je též lebka: Ježíš byl podle evangelií ukřižován na pahorku zvaném Golgota, což v překladu znamená lebka, proto se na křížích můžeme často setkat se stylizovanou lebkou. Zobrazení ukřižovaného Ježíše. Kříže s korpusem se často označují jako krucifixy.
    Banga je pouhý nevzdělanec a hlupák.
  • Jen jestli to celé nebyla cílená provokace, aby z následné reakce mohli ukázovat jací jsou ti češi rasisté, ale opět podle zahraničních notiček. Vůbec se nezohlednilo české prostředí. Takže dosáhli pravého opaku. 1) reklama zdarma pro skupinu Ortel za několik milionů 2) seznámení se českého národa s texty písní skupiny Ortel - pozitivní reakce, přibyli posluchači, příznivci 3) seznámení se s texty Bangy - negativní reakce, hněv Čechů na cikány, celkový dojem - příživníci, paraziti. 4) rozhořčení Čechů nad Patikem Bangou, který dělá cenzora na IDnes a páchá škody především materiální (majitel Babiš přichází o peníze, tím že ztrácí čtenáře, posluchače, diskutující) 5) český národ se semkl a díky poslechu písní skupiny Ortel nabývá na síle 6) český národ bude nyní obezřetnější a bude citlivě sledovat další pokusy o navážení se do českého národa a útočení na jeho hodnoty. Dosáhli přesně pravého opaku!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit