Přejít na výpis diskuzí
Liam Payne představil novou lásku svého života
31.12.2013 | Tevi
22 příspěvků
-
Tyvole co to tu řešíte no bože tak tam napsali snoubenka,ale že tu píšete že Sophiam je fake????Tak to už je moc pochopte jednu věc Liam a Dan je minulost!!!! Liam je šťastný ze Sophií tak to pochopte!!! A ještě něco je to jeho věc ským je *4*
-
vy jste vážně trapky !!!!!!!! Vsadím se, že ani jedna z vás je neviděla
naživo... Myslíte si, že o nich víte všechno, ale přitom nevíte vůbec NIC. -
-
co jako že jsme je neviděli naživo? Vadí?Ty jsi je snad viděl/a na živo .Pokud ano tak stejně t nepomůže aby si se o nich něco dozvěděl/a takže pomlč a nekomentuj ;)
-
-
Zřejmě jen drby *15*
-
Na Danielle stejnak nikdo nemá! A snoubenka? Zayn je zasnoubený vy ko*oti!
-
JASNĚ snoubenka?? to určitě pokud vím tak je zasnoubený jenom Zayn ! toto mě vážně pobavilo válím se smíchy po podlaze! *10* zajímalo by mě kde jste to vzali *3* *15* *16*
-
je tu někdo opravdová directionerka??
-
-
Me :D
-
já :D
-
JÁÁ !!!!!!!!!!
-
-
Snoubenka? :D to jako vážně? :D :D :D :D :D achjo tak to mě pobavilo :D :D :D :D :D
-
Jasně snoubenka, tak v tom přípádě jsem manželka Harryho a máme 10 dětí pojmenované podle abecedy... xxx
-
Není jeho snoubenka *10* ! Nikdo z 1D kromě Zayna zasnoubený není!
-
Snoubenka? :DDDDDDDDDDDDD ved je fake :D je s ním len pre prachy :DSDDDDD *1*
-
-
Fake jako vážně?Za prachy tak to rovnou můžu říct že jsem viděla růžovýho jednorožce -_-
-
. hahah, beru tvůj názor, ale proč myslíš že Sophiam je fake? protože to není žádná modelka, tanečnice, herečka nebo zpěvačka, která by si sama mohla vydělávat miliony měsíčně? Sophia je příklad toho, že si kluci mohou začít s obyčejnou holkou. Podle tvého nicku předpokládám, že pořád bereš Payzer jako realitu, ale wake up babe, Liam i Dan jsou takhle šťastnější. *3*
-
fake to neni ;) *2*
-