Přejít na výpis diskuzí
Marta Vančurová se ocitla na dlažbě! Stejný osud zřejmě čeká i Danielu Kolářovou
7.10.2015 | Redakce Osobnosti.cz
14 příspěvků
-
Doporučuji jit na pracák, prodělat rekvalifikační kurz a hybaj do fabriky k pásu na 3 směny za 11 tisíc čistého.
Je to pohádka? Je. Tyto celebrity by to psychicky nezvládly a hned první den by se zhroutily. -
-
Souhlasím s vámi a dal jsem +.Jen dodám ve,že "umělci" vždy slouží určité třídě i když si někdy myslí,že jsou to "ONI" kdo tvoří dějiny ale to se hrozně ale hrozně mýlí!!!
-
-
Umělci v každé době zpívají písně toho, kdo jim dá chleba.
-
-
Dnešní době to taky není žádná sláva,ale dřív aspoň se v divadlech i v televizi byli věci na které se dalo dívat.
-
-
-
-
Mám Martu Vančurovou moc rád,moc se mi líbí. Mrzí mne že ji propustili. Je příjemná,do ničeho se neplete,nemá žádné skandály. Přeji jí,aby zase něco pěkného sehnala a taky hodně zdraví. Vlastik Štěrba Kunovice
-
Když je nikdo neobsadí, mohou klidně jít do demokratického důchodu. Věk na to už mají, ne? *3*
-
Pro důchodkyně to není žádná tragédie aspoň si odpočinou.
-
Je to škoda, obě mají co nabídnout. Do kolika let hrál pan O.Lipský??????
-
Že by se pro tyto výborné herečky nenašly role i ve zkoušených inscenacích?To se mi nechce věřit.Nejsou ještě ve věku stařen,které nejsou schopné si pamatovat text a ani vizáž nesvědčí o jejich věku!
-
neni topfer náhodou - jenom čirou - žid?
-
-
Znal jsem jednoho Petra Fialu, odborníka na raketové motory ?Ten Fiala
co huláká za ODS se mu velmi podobá ?Je to ukázková mandelinka šapiiirrro.
-
-
prt
-
Já myslím, že to tak horký nebude. Dámy mají určitě nějaké hostování nasmlouváno a tantiémy taky připlují.
Jinak je to hezký dárek od praporčíka Arazíma -
Koho to zajímá.