Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asi proto se v době dospívání stal feťákem, za což nemohl po nějakou dobu ani do USA. Taky by mu tatínek jako farář měl vysvětlit, že za takové lhaní se hrabe do pekla!!!
  • už máš doma uprchlíky ve svejch dvou vilách v Troji?
  • Michael Kocáb: 'Mlátili mě, kopali a plivali na mě'....MÁLO *16*
  • Velice neobjektivní a zkreslené.Jsem stejný ročník a druhou polovinu základní školy jsem absolvovala také v Chodově.Uráží mně popis školáků a složení obyvatel Chodova.A myslím,že nejen mne.Jenom nevím,co si tímto pan Kocáb dokazuje.
    • Mám stejný názor.Já chodil na náboženství v 50tých letech a nikdo mě nešikanoval a ani nemlátil,ale pouze za to,že můj otec jako živnostník a odbojář okraden o majetek,který nám byl zabaven a dosud nevrácen v roce 1949 a navíc otec zavřen,aby se nemohl bránit proti zlu.A nestěžuji si i když dnes vím,že jsou rovní a rovnější a z některých lidítěžce zkoušenýcj a jsou to vždy ti co nejvíc kolaborují s každým režimem z prava nebo z leva.
  • Také bych mu s chutí nakopal, pravdoláskaři. *12*
  • Měli by ti přidat,humanisto *16*
  • Kocábe, ty jsi byl vždycky blb, proto tě taky pořád bili. A blbem zůstaneš nadosmrti.
  • Jó Kocábe nemáš to jednoduchý.Kdo ví proč
  • Asi tě nemlátily požádně že tady strašíš 60let..Ubohej zjeve,když tě vidím zvedá se mi žaludek a také bych si s chutí praštil.To bys ale neoslavil jednašedesátiny. *12*
  • Tehdy tam byla obrovská kriminalita?Proboba a jak by se tomu muselo říkat dnes?Tenkját tam bylo relativně bezpečno...Pan Kocáb moc nevychází ven v jiných,než VIP lokalitách.Asi...
    • že nevychází, jen vyjíždí autem ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit