Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo, cestička je prošlapaná , tak to se to píše. Kde byla tvoje odvaha, pokud jsi byl již tehdy na světě? Tito lidé se nebáli vyjádřit svůj názor, když to bylo zakázáno?
    Tebe by bylo potřeba bít ještě teď a stále
  • je zajímavé číst jak všichni "disidenti" byly v mládí utlačovaný, šikanovaný a biti ale asi málo .... *16* *16*
  • Zajímavá věc, jak mnozí, i ve více oborech úspěšní lidé, ze sebe dokáží v politice udělat naprosté pitomce.
  • že nevychází, jen vyjíždí autem ...
  • bezregistrace
    Další díl jeho 13 bude o tom jaká traumata má z toho jak skvěle vycucli investiční fond.
    Proč mám dojem že tenhle typ lidí bude dělat tragedii i z toho že měl v dětství neštovice a že na Mikuláše chodil čert ....
  • Se tak dívám, agresivita a závist zůstala. Tak se Pane Kocábe nic nezměnilo. Možná to jsou ti, co s vámi chodili do školy.
  • Je mi 67 roků, zažil jsem stejné věci jako pan Kocáb. Jenomže nejsem osobnost, tak se o tom nepíše. Jako rodina jsme zažili psychický teror ze strany STB, kdy kvůli náboženskému přesvědčení otce zavřeli a nás, čtyři děti chtěli odvléci na převýchovu do dětského domova. Všechno jsme přežili a pochopili jsme, že smysl života je někde jinde, než v tom, co dnešní společnost hlásá a prosazuje. Až budou politici, učitelé, lidé na vedoucích místech a "osobnosti" příkladem slušného života, bude společnost také jiná. Nemyslím si, že by kvůli tomu měli být věřící. To je přece svobodná volba každého. Jen základní slušné chování a trochu etiky. Ale mám dojem, že na takové věci se ve shonu za zabezpečením, pohodlím, osobní svobodou, svými zájmz a "politikou pro lidi" zapomíná. Tak pan Kocáb, kterému se takový stav společnosti jistě nelíbí, musí vystupovat se svými songy a veřejným vystupováním proti tomu všemu. Jenomže asi nepochopil, že výsledný efekt je úplně opačný. Mnoho mladých lidí se snaží napodobovat jak jeho chování, tak všechno to, co za celou svou uměleckou kariéru vytvořil. Vážím si jeho vzdělání, vědomostí, ale co je to platné těm, kteří potřebují poznat smysl a podstatu života. Pokud prožitky z mládí nějakým silným způsobem pana Kocába poznamenaly, doporučoval bych nějakého renomovaného psychologa. Prý za slušný honorář dokáží těchto traumatizujících zážitků zbavit.
  • erich je magor
  • dobře ti tak panno marie cikánů. *1*
  • Asi proto se v době dospívání stal feťákem, za což nemohl po nějakou dobu ani do USA. Taky by mu tatínek jako farář měl vysvětlit, že za takové lhaní se hrabe do pekla!!!
  • už máš doma uprchlíky ve svejch dvou vilách v Troji?
  • Michael Kocáb: 'Mlátili mě, kopali a plivali na mě'....MÁLO *16*
  • Dtto! V 50.letech jsem rovněž nesměl do Pionýra a musel do nábozenstvi. Nyní si myslím, že jedno i druhé bylo vymyvani mozků. A to má křesťanství i komunismus stejné sociální kořeny i stejný násilný způsob získávání oveček!
  • Velice neobjektivní a zkreslené.Jsem stejný ročník a druhou polovinu základní školy jsem absolvovala také v Chodově.Uráží mně popis školáků a složení obyvatel Chodova.A myslím,že nejen mne.Jenom nevím,co si tímto pan Kocáb dokazuje.
  • Také bych mu s chutí nakopal, pravdoláskaři. *12*
  • Měli by ti přidat,humanisto *16*
  • Kocábe, ty jsi byl vždycky blb, proto tě taky pořád bili. A blbem zůstaneš nadosmrti.
  • Jó Kocábe nemáš to jednoduchý.Kdo ví proč
  • Asi tě nemlátily požádně že tady strašíš 60let..Ubohej zjeve,když tě vidím zvedá se mi žaludek a také bych si s chutí praštil.To bys ale neoslavil jednašedesátiny. *12*
  • Tehdy tam byla obrovská kriminalita?Proboba a jak by se tomu muselo říkat dnes?Tenkját tam bylo relativně bezpečno...Pan Kocáb moc nevychází ven v jiných,než VIP lokalitách.Asi...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit