Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Panebože ona už neví co by! *16* To si už neváží ani své minulosti?! *16* *16*
    • To máš pravdu *5* *3*
    • přestntě se doní navážet *16* nevíte čím si prošla a hned jí soudíte jednou fotkou! Všichni na ní nadáváte a polovina z nich denně kouká na její nahý fotky a vzrušuje se nad nima! *10* víte co? můžete na prodavačku v obchodě řvát, že playboy nebo jsou debilní, nechutný, sprostý a nebo ty holky už nevědi jak se mají zveřejnit, ale neřeknete to... to je logika... Miley nadáváte, že twerkuje, a když holky twerkujou tak se z toho bůžete udělat! -,-
  • Tak takhle se rozhodne běžný puberťáci nechovaj. Jestli ty si mela takhle divokou pubertu, tak asi nejsi úplně normální, promiň. Normálne se rozhodla vytvořit si novou tvar se vší tou nahotou, trávou a jinymi drogami a sprostymi gesty. A přiznejme si, že jí to vlastně vychází - není snad osoba na světě, ktera by ji neznala. Já osobně ji ráda nemam, ale zároveň ji neodsuzuju (i když mi někdy připadá, že si o to Miley říká), protože nikdo nemá vlastne ani páru, jak to v tyhle branži chodí. Je vlastně dost pravděpodobný, ze vše děla jen pro publicitu, i když je mnohdy vidět, ze si to nepokrite užívá.Rozhodne je tahle její proměna k zamyšlení a myslím si, že něco nebo někdo musel být spoustecem. To se ale asi nikdy nedozvíme.
    • S vámi teda rozhodně nesouhlasím. Neodsuzujete ji ale říkáte jak se hrozná. A jak by ste se chovala vy kdyby jste byla slavná? určitě by se na vás našla taky nějaká "špína". Prosím vás moc...podívejte se na Miley : THE MOVEMENT ano? děkuju :)
    • Jasně že to všechno dělá kvůli publicitě a máš pravdu....díky těm skandálům jí každý zná, ale ono se jí to až tak moc taky nevyplácí. Všichni jí znají, ale její písničky jsou pořád hudba pro děti a pubertáky...a ty rodiče na její koncerty pouštět nechtějí. Taky jí dost klesá obdivovanost. Takže za chvilku(za pár let) to bude taková ta hvězdička, kterou živý její skandály.
      P.S. písničky má průměrný, lidi umějí zpívat i líp.
  • Je to nechutná rozmazlená rádoby hvězdička.
    • Vždyť je jenom svá... Má svůj styl a hlavně tu nejde o to jak vypadá, ale jak zpívá.
  • Já si mi slím že je narušená.:(
  • Ta je pitomá
  • Vyjebaná kráva...neví, jak se zviditelnit!!! *16* *10*
  • to je hrozná p˙˙a nána pitomá *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *11* *11* *11* *11* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *10* *10* *10* *10*
  • mne sa zda ze je pubertacka s holimi prsiami to akoze sory ale toto je uz neskoro cize a aspon mi nerobi dnes zabavu lebo ako vidim je prosta no to na na jej to vidno cize *1*
  • Že ani svoje dětství nenechá...holka už neví co by.:D
  • to co jsem napsala mi řeklspolužák je to na poblití *10* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit