Přejít na výpis diskuzí
Miley Cyrus nadále šokuje: Ve Finsku ukázala skoro všechno
2.6.2014 | Redakce Osobnosti.cz
20 příspěvků
-
č ů b k a jedna.
když už teda jů,tak aspon měla hukázat to prochcaný maso,a né řitku. *1* -
Udělá cokoli jen aby se na ní nezapomnělo.Už jsou ale všechny pokusy vyčerpány ,tak teď už snad jen kopulace a zase s čímkoliv.Jó umělci!!!
-
Mě přijde že Miley prožívá takovou opozděnou pubertu. Disney už jí omrzel a tak se holt musí vyřádit.
Nicméně to nic nemění na faktu že se chová jako...a ještě k tomu motivuje mladé. -
Velebnosti, du blejt *12*
-
Jestli to, jak se některé ženy v showbyznysu prezentují, považuje Tonda za pokrok tak by se měl nad sebou zamyslet. Jestli náhodou nepřeskočil vývoj přímo z opice do formy života, ve které se nachází dnes. *11*
-
Já to říkám furt, že to má v hlavě vymetený, už neví jak na sebe upozornit, když muzika nestojí za nic... začlo to klipem We cant stop, kterej museli točit všichni zhulení, pak volizování kladiva a ty její vystoupení... kam tohle bude pokračovat? už by se měla holka vzpamatovat *16*
-
Mě příjde Miley jako nějaký nevichovaný blázen,ale chce si užít třeba jí to za chvelku přejde *14* jinak je super
-
Bože to je ale renault *7*
-
asi už neví jak jinak nalákat fanoušky, ale viděl jsem hezčí ženskou p r d e l... *1*
-
Tak jsme se zas pobavili nad jeji opozdenou pubertou no :D Kdyby aspon nemela ten chlapeckej uces a mela co ukazovat dyt je jak vyzle a kde nic tu nic ...