Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kiss.miss
    Dětičky budou na maminku určitě hrdé.
  • Ty tři dělají dobrou hudbu a jsou v pohodě, Miley dělá taky dobrou hudbu, ale v pohodě není -_-
  • A Miley snad nedělá dobrou hudbu?!? (y) :3 ..Aspoň není stejná jako ti tří.:P
  • souhlas :)
    je to malý neposlušný fracek který až vyroste, bude svého příšerného chování litovat....
    Vemte si, že třeba jednou bude mít děti.... Miley jim bude fakt dobrým příkladem :D
    Fakt bych nechtěla mít mámu, která předvádí sex na podiu a točí pornoklipy.....-_- *11* *12* *12*
  • Že si z těch čtyř zpěvaček nejvíc lidí všimne Miley? No a co????????
    Nejde o to jestli jsou zpěvačky nápadný nebo jak moc jsou slavný, jde o to, jestli dělají dobrou hudbu prosimtě -_-
    Selena, Tay a Demi jsou slavné kvůli hudbě, Miley se poslední dobou prosadila jen svým příšerným chováním a tím, jak se pořád odhaluje.... Kdyby to nědělala, ani pes by po ní teď neštěknul !!
  • kiss.miss
    Nevím čím to je, ale zdá se mi čím dál ošklivější. Nemám nic proti tomu, aby nějak zdravě blbla, třeba jako Phoebe Tonkin...ale ty její výstupy a projevy jsou na úrovni obyčejné šla*ky. Asi to taky zkusím! Budu všechno olizovat, fotit nahé fotky a půjdu se zhoupnout na demoliční kouli, protože to je prostě in. Ironie nikdy nebyla sladší. Však ona to pochopí za deset let, až se podívá, co všechno vyváděla.
    Ale není jediná, kdo z toho showbyznisu zmagořil, viz Lindsay Lohan, Justin Bieber.
  • Nechápu co proti ní pořád všichni mají..Sama řekla,že chce vždycky být v popředí a být originální.Když si dáte sestavu Demi,Selena,Taylor,Miley,tak nejvíce lidí si prostě všimne Miley,bez ohledu na to kdo je čí fanoušek,prostě Miley je svá.Je mladá,talentovaná.Jasně vy by jste možná někteří na jejím místě zpívali písničky od Disney,nechali si kvůli reakcím bulváru,lidí atd..dlouhé vlasy,jenom proto že se jim nelibíte takový jací jste.Je to její styl,její rozhodnutí.To je jako kdyby vám někdo řekl,že teď budeš dělat,zpívat,to co chceme my,aby ses zalíbila,i přesto,že takový být nechcete.Tak a teď do mě pojďte:P :D
  • Já pořádně neví, co a kdo má má Miley Cyrus. Je to mladá slečna a může si dovolit být extravagantní a jiná než jiné, trochu vyšeptalé hvězdičky. Na rozdíl od ní , většině ujíždí rychlík, tak atˇ si užije svého mládí a blázní a provokuje. Však až přijdou léta, tak se zklidní! Já jí fandím!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit