Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tady je můj názor:
    Miley není špatná. Jenom oslavuje nahotu, bisexualitu a občas si šlehne drogy. Ale takový je showbussines lidí! Lady Gaga je celkem slavná a to taky oslavuje nahotu, sem tam to násilí a sex. A fanoušky má. Taylor Swift se vyspala a následně ponížila před celým světem polovinu L.A. Justin Bieber nebo Chris Brown mají sklony k násilí. Na Miley vás jenom štve ta prudká změna image. Ale uvnitř je stále stejná. Pořád stejně miluje své fanoušky, rodinu a přátelé. A to je podle vás špatné.
  • Hnus *7*
  • Budu se opakovat.Rozmazlenej fracek!
  • Jenže Taylor Swift nepodporuje zbraně, šlo pouze o videokli.
    Miley má ve svých klipech nahotu, nadrženost a nejlíp u toho nevypadá, když olizuje vše v dosahu jednoho metru. Píseň je to třeba hezka, ale ona to prostě nevyjádří. Když je vesela, směju se tam, když je smutná, brečím nebo hazím zmučené výrazy, ale ona si šahá mezi nohy a význam písně člověk pozná jen z audio nahrávky. A nevím v čem je lepší, když své mladé fanoušky navádí k tomu, aby fetovali. Nemluvě o tom, že si buduje pověst jako nadržená fetka, tak ať se pak nediví, že jiní za to pranýřujou jí a né Taylor, která s duhou, jednorožci a cukrovou vatou angažuje kde může. Největší rozdíl je v tom, že Tay jde příkladem pro mládež a člověk se nemusí bát chodit na její koncerty s dětma, protože tam z nebe pršet kondomy nebudou.

    Já nemusím ani slečnu Lízalku, ani slečnu "Choď se mnou, potřebuji novou hitovku", ale tohle se pochopit dá docela snadno. Ono je dobře být sám sebou, ale mít v sobě slušnost a být takový na správném místě. Miley ovšem v tomto rozhovoru nepůsobila jako pinda s IQ vařené tykve, naopak, ale zrovna Taylor odsuzovat moc nemůže.
  • Já si myslím, že kdyby se Miley neustále nepředváděla, neplnila sociální sítě divnými fotkami a její vystoupení nepřipomínalo erotickou show, možná by na ní lidé pohlíželi z jiného úhlu pohledu. Ano..at je sama sebou, ale pak se nemůže divit, že to lidé neschvalují. Málokdo chce mít za vzor holku, která se producíruje nahá s jointem v pusu.
    Taylor udělala jeden vydeoklip, ale jinak se reprezentuje jako milá holka, proto to podle mě moc lidé neřeší. Navíc videoklip má být, vyjádřením písničky. Miley se válí nahá ve všech klipech, na textu písně jí nezáleží. To Taylor je alepson originální.
  • kdo to je?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit