Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všichni, kdo se zabijou jsou jenom sobci, nejvíc totiž trpí rodina to ho mrtvého
  • kiss.miss
    Tento článek jsem na první pohled přečetla jako "Justin Bieber byl nalezen mrtev". Né že by bych někomu přála smrt.

Nu což, chudák. Jak se říká, o mrtvých jen dobře.
  • Asi spáchal sebevraždu - uvědomil si jakej byl іdiot když chtěl vypadat jak Džastynův Bobr...
    • Ve všem, co jsi o tom napsal, je pravdu, neznám žádneho fanouška od Biebra, skoro všichni jsou Američani, kde je průměrné IQ 70 . Je mi sice 12, ale vím, že Bieber je jenom ubožák a ten, kdo kvůl tomu, že chce vypadat stejně, spáchá sebevraždu, je ještě větší nula. Bieber je jako Cyrus, ti by se mohli dát dohromady, ale podváděli by se navzájem. Každý, kdo chce vypadat jako někdo slavný, je většinou Američan
    • jako vážně ? já nejsem Justinova fanynka, ale tak sakra .. každý má rád něco jiného .. to je jako bych tě soudila za to že máš rád jahody. taky je to absurdní. toho člověka si neznal, můžou to být jiné příčiny. ale rozhodně to není pro to že si uvědomil jakej byl idi*t protože chce vypadat jako Justin .. Skoro každý chce vypadat jako on, jen si to nikdo nepřizná. kdybych byla kluk, tak chci rozhodně vypadat jako on. protože .. páni, je sexy :D .. takže tady prosimtě nemel blbosti. určitě to byl skvělý člověk. upřímnou soustrast jeho rodině a všem kteří ho znaly ..
      • To musí bejt ale hustej matroš - prej "...skoro každý chce vypadat jako on..." a ještě "...páni, je sexy...", tím to fakt dorážíš.
        Kolik je ti let? 13 nebo snad už 15? Proboha proč by skoro každý měl chtít vypadat jak nagelovaná bukvice? To že ty zvlhneš když uvidíš fotku s Džastynem Bobrem ještě neznamená že to tak mají i ostatní a už vůbec mně nejde do hlavy proč by tak měl chtít vypadat kterýkoliv normální heterosexuální chlap...
    • Nijak ti nevymlouvám to co si myslíš o Biebrovi (též ho nemám ráda),avšak napsat toto o muži který zemřel,že spáchal sebevraždu protože si uvědomil co Bieber je je neuctivé a měl by si se za to stydět!!! *10* *10* *9*
      • Ale já jsem nenapsal že si uvědomil co je Bieber, ale že si uvědomil čemu se sám snažil podobat a jestli se k tomu všemu sám ufetoval, tak je to tuplem jeho boj.
        Neuctivé by to bylo tehdy kdybych něco takového prohlásil o horníkovi který zahynul pod závalem, o hasičovi který zahynul při záchraně člověka, nebo jiném normálním slušném člověku nebo člověku jinak významném (tím myslím opravdu významném - třeba o Havlovi budu vždy tvrdit že se smaží v pekle ať se současní prolhaní propagandisté a překrucovači pravdy klidně zblázní), člověku který udělal něco záslužného nebo významného pro lidstvo v pozitivním slova smyslu. Ale proč bych měl projevovat úctu ubohé nule která utratila majlant za to aby se podobala jiné nule, navíc když se pravděpodobně sám ufetoval?
        Při této tvojí logice bych musel litovat každého sebevraha, Hitlerem počínaje...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit