Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • NO jo já ji taky zabiju že to nepřežije ale i toho Nialla zabiju protože sni chodííííííííí bože proč sem se sem koukla no ted nam na tu zoe nebo jak se jmenuje takovíííí nervy no to svet nevidel nééééééé proc nialle!!!!!!!!! *16* *13*
  • terezija
    jako... i kdyby s ní náááhodou chodil... chcete být stejní hateři jako s Haylor? oh dear! tk jim to budu přát né?!

kdyby to nebyl drb :D :D :D :D :D
  • TWl vetší píč*vinu jste najit nemohli..??? *16* *16* *16* *10* *10* *10*
  • Jste normální?! Nejdřív to ověřte jestli je to pravda nebo ne! Sám Niall na TT potvrdil, že je furt single!
    • Presne. A ešte aj napísal že s nou nič nemal.Že chce ostať single
  • velmi pravdivé *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • Simi007
      Mám vlastní plán jak Zoe Whelan zabiju: Rozpářu jí a potom jí sešiju a zabiju jí znova. Pak do ní flusnu síru. Až se rozpustí tak jí proberu k životu a potom, aby si uvědomila s kým má tu čest tak do ní zase flusnu něco toxickýho. Znova jí proberu k životu a jestli se ještě nevzpamatovala tak řeknu Niallovi, že smrdí a on se s ní zřejmě rozejde. XDXDXD *15*
  • jsou to drby :)))
  • Tak nejprve je že chodí s amy a pak s touhle..za 1 když s ní má pár fotek hned to nemusí znamenat že s ní chodí to jue jenom bulvár no.. *3* jinak myslím že niall by si kvůli fanynkám holku nehledal *3*
  • Drb:) *3* :)
  • No oni spolu hlavně nechodí :D oba to, že by spolu chodili popřeli ;) krom toho, ještě před měsícem podle médií chodil se jeho kamarádkou Amy...
  • jžš...nemůžou snad čekat, že Niall bude celej život svobodnej!!! -_-...když je šťastnej tak ať...pokud je to pravda tak já jim to přeju

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit