Přejít na výpis diskuzí
Nina Dobrev končí v Upířích denících
7.4.2015 | Redakce Osobnosti.cz
49 příspěvků
-
Líto je mi jen jedné věci..Že už je nadobro pohřbená šance, že se vrátí Katherine Pierce.
Jinak s tebou tedy musím souhlasit. -
Jak myslíte, že se tvůrci Eleny zbaví? Nechaj jí umřít, nebo pošlou někam daleko?
-
Že jo já spíš brečím štěstím že je šance že Elenu uvidíme umírat ale jinak,Nina mi bude chybět.
-
Budu ráda když Elena vypadne a ještě lépe umře.
-
absolutně s tebou souhlasím,:D
-
absolutne souhlasím *1* *3*
-
to je supeeeer
-
Napiš to ještě 10x.
-
Car neumře a je to o Stefanovi, Eleně a Damonovi. Kdo čte Stefanovi deníky ví, že to bez Eleny jde.:D
-
Nevím, proč bych měla. Nazdar ; -)
-
Delena je pro mě ten nejhorší seriálový pár na světě a jestli se ti líbí, tak mě to určitě nenacpeš. Damon se v S5 choval jako hňup a nelíbí se mi, jaký na něj má Elena vliv. Jen ať hezky jde a přenechá Damona někomu jinému.
-
Přesně tak. Já bych byla ráda kdyby spolu Damon a Elena byli spolu i v realitě a ne že si Ian bere Nikki Reed. *10* The Vampire Diaries je jediný seriál na který se těším každý den a který mě drží při životě. Já ho zbožňuju a nechci aby skončil a když v 7 nebude Elena, Tyler, a asik ani Caroline tak to bude na pytli. *10* *10* *10* *14* *14* *14*
-
Přesně tak. Já bych byla ráda kdyby spolu Damon a Elena byli spolu i v realitě a ne že si Ian bere Nikki Reed. *10* The Vampire Diaries je jediný seriál na který se těším každý den a který mě drží při životě. Já ho zbožňuju a nechci aby skončil a když v 7 nebude Elena, Tyler, a asik ani Caroline tak to bude na pytli. *10* *10* *10* *14* *14* *14*
-
Cooo??? Jak to víš????
-
Přesně tak můj člověk *14* *14*
-
Car taky odejde :( :D Buď umře už tady v denících nebo přejde do The Originals a tam umře :/
-
Já úplně miluji The Vampire Diaries, a nejvíce zbožňuji Elenu a Damona.... Nechci aby Elena odešla... Pořád, každý den se těším na nové díly a přemýšlím jak to dopadne.... přeji si, aby Nina z toho seriálu nikdy neodešla a aby už navždy zůstala s Damonem.... DOUFÁM ŽE NINA ZMĚNÍ SVŮJ NÁZOR A ROZHODNE SE ZŮSTAT *14* *14* *14*
-
Seriál o Eleně bez Eleny??? Seriously? Jako bez budoucnosti... Car sice super ale i tak... Elena je ta ústřední postava bez ní to už nemůže být ten stejný seriál.
-
Můžeš začít. Papa :D
-
Elena a Damon jsou nejlepší postavy a pak ti ostatní. Elena tam patří a vždy bude nejlepší Delena. *14* *14* *14* *14*