Přejít na výpis diskuzí
Obrovský úspěch! Českou holčičí skupinu 5 Angels má pod křídly manažer One Direction
9.9.2013 | Tevi
45 příspěvků
-
OMG ! Kam to spějeme ? Nejlepší je 4 Angels. Takový trapky a on je má prej pod křídli manažer 1D OMG ! Záchranku pls.... Tohle už fakt přesahuje všechno ! Sice jim závidim, ale ty trapný písničky OMG ! OMG ! OMG ! To zase kvůli těm ...... neusnu....! Je mi blbě !
-
Lidi!Neřešte to!..Ty náctilé trapky,si stejně myslím,že když natočí pár videoklipů a zazpívají slova,která nedávají pořádně ani smysl,že jsou z nich hned *Super Celebrity a mají na to zpívat s 1D apod..* Udělají nám akorákt ostuda a "nothing" ... Tyhle holky,by se měli zpátky vrátit do školy a začít se učít,protože tohle jím nevýjde!!..Proč!?Proč!? ..Nechápu,jak by takovejhle zpěv a namyšlenou mohla jim vydělávat! Kdybych je potkala,tak bych jim tohle řekla..ať se vzpamatují a začnou se chovat jako normalní lidi,prosim vás!!!! ;)
-
-
Asi tak..panebože já je tak nenávidim ! -_-
-
-
paebože to kaože fakt sa smejem neznášam ich si myslia že su niekto alebo čo :DD nikdy nebudu take popularne kao one direction nemaju ani z daleka take hlasy ako oni
-
4 Angels jsou strašny ani neumíí spívat to je ostuda česka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
No tak to teda krásně reprezentujou ČR.Vždyť to jsou jen rozmazlený fifleny
-
Až na to že když se někde , třeba na asku nebo kdekoliv kluku zeptate jestli znaji 5Angels tak nevi kdo to je.. -_- :D
-
Proč si vybral zrovna je? :O
By jim měli radši dělat předskokany Charlie Straight.!! <33 Sou mnohem lepší.! -
-
jo no, a trošku na úrovni...
-
-
Takový trapky trapný 1D nesahaj ani po kotníky *16*
-
Pokud se tohle spojí s Dominikou Myslivcovou, to bude katastrofa :D
-
Ten trapnej pocit, když ani nevědej co píšou, oni takový trapky! Já nevim.. ale když jich je na obrázku pět.. proč 4 Angels?!?!?!? :D