Přejít na výpis diskuzí
Oldřich Vízner ztloukl fotografa
15.1.2015 | Redakce Osobnosti.cz
16 příspěvků
-
Nechápu, proč by se člověk měl nechávat vyfotit kdejakým redaktorem bulváru, který nakonec fotku použije k dehonestací focené osoby. Napíšou titulku Vízner jako bezdomovec nebo ŠOK! Vízner šel žebrat o roli atd. Kde je osobní svoboda a volba, že se nechce nechat vyfotit? Takový fotograf řekne, že máte smůlu, že si může fotit, co chce. Mně to nepřijde normální!
-
-
A teď si představte, že tam v tu chvíli čitě náhodou fotíte svoje dítě, on si bude myslet, že fotíte jeho a napadne vás. Že byste na to koukal hnedle jinak?
-
-
Asi měl negativní zkušenost s fotografy. Kdo ví?
-
Nevím, proč z takové záležitosti hned děláte psychický problém. Každý máme občas den, kdy nejsme ve formě. Když je toho na nás už moc, ženy pláčou, muži se perou nebo křičí. Nic víc, nic míň. V podstatě si protiřečíte, je to bulvár, co napadá lidi *5*
-
Příště budou fotografové bulváru vědět lépe s čím mají počítat.Jejich "práce"toto riziko přináší.Bez vyžádaného souhlasu se fotí třeba kriminálníci.Šmírování je dnes už také trestný čin.
-
Tak pozor, to není žádný Vízner , když už , tak pan mistr / ne-li M..../ Oldřich Vízner. *3*
Zuzana L. z B. *1* *1* -
i to se stáva
-
že by každý měl vědět kdy skončil, už proto, že by neměl poškozovat svoji úspěšnou minulost
-
Pan Vízner je velmi namyšlený blb, kterému haraší na cimbuří! Chce se dělat zajímavým?
-
Vízner je namyšlený pitomec.Nikdy jsem ho neměl jako herce rád.
-
Místo aby byl rád,že si ho někdo fotí tak je nasranej?
Víznera mám rád, ale tohle bych od něj nečekal.