Přejít na výpis diskuzí
One Direction: Jací muži se jim líbí?
19.12.2014 | Redakce Osobnosti.cz
36 příspěvků
-
A proč? *9*
-
tak hele já jsem directionerka 4 roky nevím jak ty *1* *1*
-
One Direction prostě nemůžete nemilovat *14* *14* Pokud se někomu nelíbí, tak je to jeho problém *1* Já je nemám ráda, kvůli vzhledu a orientaci, ale jejich stylu a zpěvu *3* Naprosto s tebou souhlasím *4* *14* ONE DIRECTION!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
tak nějak *14* *14* *14*
-
Slovo "gay" nie je nadávka ale orientácia. Takže ich tým neurazíš. To je jak keby sme tebe nadávali za to, že si hetero ;)
-
1D 1D 1D 1D 1D 1D 1D 1D 1D jsou neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej *14* *14*
-
Vyte co vy jste všichni blbi.
-
tak to tě holka nechci nijak schazovat ale co tu píšeš jsou úplný blboviny kdybys je znala mluvila bys jinak *4*
-
když to tak říkate tak jste gayové omg loui chodí s eleanor a harry měl taylor swift ale už nemá vy jste tupí na hlavu *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2*
-
Asi tak *3* *3* *14* *1* *1*
-
panebože vy máte blbé přezdívky spíš ty si teplouš blbí hateří jak já je nesnáším *16* *16* *16* *16*
-
Že tyhle buzeranty eště někdo poslouchá ta jejich hudba to je něco strašnýho.
-
Až na to, že Lou randí s Harrym *14* *3* *1*
-
Hlavně, že všichni víme že Louis chodí s Eleanor :DDD Ale že Zayn má Perrie to je "všem" jedno :DD Díky za upozornění na to, že je Louis fact straight.:D
-
One direction jsou nej nej nej na svete a nikdo se jim nerovna sou proste nej nej nej a nej miluju je *1* *1**1**1**1**1*
-
Dle mě to není "víc padlejší na hlavu", než kterákoliv přezdívka.
PS: Pejsci jsou sice inteligentní, ale určitě neumí zacházet s internetem a psát na klávesnici věty. Takže asi tak. -
blbko
-
A že nie sú priteplený minimálne bi... Teraz ma tu ukameňujú mokré 13-stky
-
Ale fakt kdo má takovou přezdívku tak je na hlavu vždyt muj kámoš má psa pajdu počkat nejsi to ty? *1* *1* *1* *1*
-
Jo, chodil, a to je jediná věc, co mi na ní vadí *3* ne, dělám si srandu *4*