Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A co Loui? :O Halo dopište ho tam!!! 1D je 5 šlenů ne jenom 4 -_- vždy když někdo něco píše zapomene na jednoho člena!!
  • Další dokonalá písnička od dokonalých kluků :) Miluju je! Nejlepší je že jim ta sláva nestoupla do hlavy a jsou pořád sami sebou. :) :3
  • Ou zapoměli na chudáka Louiho! Aspoň ho tam dopište když vám to tu lidi píšou..
    JInak klip je bezvadnej! Opět super nápad a kluci jsou úžasní!
  • Jop...líbí se mi to, akorát nevím proč, ale Hazza mi připadá, že má tak trochu kocovinu nebo se špatně vyspal. Na tomhle videu asi nejíp vypadá Zayn.. Dotaz - A, co takhe zmínka o Louisovi Tomlinsonovi.. HALÓÓÓ!!!!!!!!! Jestli jste nikdy neslyšeli lidiříkají ,, 1D = 5x Bieber ''. Z toho vyplývá co??? ANO. Že jich je pět
  • proč tam není nic o Louisovi?
  • Nechápu, jak někdo může psát o hudební skupině a ani nevědět, že má 5 členů. Další zklamání na tomto serveru :(
  • Narry
    Je to naprosto dokonalý klip i písnička a kluci jsou prostě nej nej♥U mně hlavně Harry a Niall :))
  • Ziall
    ten klip je nádhernyyyyyyyyyyyyyyyyyy! *1* *4* *5* *14* *14* Když se na to koukám a porovnám to třeba s One Thing... :DDDD ...no kluci nám rostou.... :))
    • Pravda.. Rostou hodně rychle *9* vůbec by mi to nevadilo, kdyby jsem věděla, že zůstanou jako skupina, ale čím víc stárnou, tím víc se budeme blížit k rozpadu :'((
  • A co Loui ???..:(
  • Zabudli ste že je tam aj Louis Tomlinson a klip vyšiel už 18.4.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit