Přejít na výpis diskuzí
Pohlreich o Hruškově kuchařce: 'Občas si lidi kupují nepochopitelné věci'
18.12.2014 | Redakce Osobnosti.cz
8 příspěvků
-
No, když může psát knihy, resp. kuchařku hér ečky jako bohdalka, které skoro nikdy nevařili, tak proč ne Hruška, i když mám stejný názor jako Pohlreit
-
sousto bych nevzal ani od Hrušky,ani od Pohlreicha.Jsou to čuňata.
-
-
drž hubu blbče Pohlreich je u mě Pán s velkým P
-
-
muze bejt dedicny tahle zavislost. minus nedostanes , nestojis za nej.
-
-
-
Polrajt, krampolt, myrek chemik- jedna pakáš
-
druhej za 20 bez dvou a ten treti babicka nebo jak se jmenuje za 24 bez 6ti. Toho polrajcha nebo jak se tomu rika jsem videl jednou a stacilo. Trapny do nekonecna. Sprosta slova kam se hrabe Eman , jednim slovem ubozak .
-
Jen radíte lidem jak vyžírat restaurace ti co nato mají a kodo je vlastní jsou mafie grázlůů.
Když mně přepadli policajti v civilu tak jsem si myslel že se stal převrat komunistů soudce Volek tomu by jsem nedal ani vodu.
Kausu Kvitová si vytvořili a tak nemusí taky zrovna žrát jak je bachratá.Výbušniny nevedu ani bombu Malakow neumím nejsem cukrář a soukromé budovy ve vRběticích nekontrolovali .Běž jim vařit na polní kuchyni POhlreichu nahnali tam vojáky i do soukromých firem ale až po výbuchu aby uklidili ten brajgl inu lampasáci nikdy nevařili ani na vojně Kapitán Pešek ani Podzimek z Litoměřic s Šmatem nikdy ani o vařešku nezavadili vše dělali vojáci nucené základní služby i vaření pro pluk pětset osob a důstojníci si vyžírali specialní maso na WEkend do domu co jim chystali skladníci ze zásob kasáren,takže se výbuchu ve vRběticích nedivím ani debilitě velení armády odposlechů .
Antonín Brachtl -
pana Polreicha si vážím,je to virtuos ve vaření a hlavně vaří srdcem.Hlavně něco dokázal a umí.To se u nás neodpouští,viděla jsem ho osobně v Apetit festivalu v Plzni,vím, o čem mluvím.Naposledy se mi velmi líbil v rest. U Tlustých v Lednici,tam si to užila myslím,že ti kluci co tam vařili,jsou dobří.Umí udělat precizní jídlo z obyč. lokálních surovin,no prostě klasa.