Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ona NENÍ princezna. Když už chcete dělat chytré, něco si o tom zjistěte. Titul "princ, princezna" mohou používat pouze ti, kdo tento titul získali narozením.
    • Kate má titul princezna , ale nepoužívá ho, protože se královna bojí aby se jí nestalo to co se stalo princezně Dianě
    • tak! je to jenom přiženěná holka jejíž fotr prodává smažené ryby ve stánku
    • Princezna přísně technicky vzato nebyla ani Diana, přesto o se ní běžně píše i mluví jako o "princezně Dianě". Pokud bychom argumentovali titulem "princezna z Walesu", tak ten sňatkem získala i Kate (jde jen o to, že se nepoužívá). Mimochodem, George má v rodném listu "princ a princezna Spojeného království", takže... nesnažíme se být tak trošku papežštější než papež?
  • Kde to je ta Kembridž a kdo se jmenuje tak obstarožně vévodkyní,to je nějaký francouzský film o bratranci bratrance co s epropadli z minulosti do součastnosti a nepoznali co jeto luxus šlechty součastnosti prominte jsem křupan paní vévodkyně ,nevím kde by jsem nastudoval rodokmen,aby jsem s enedivil s kým jsme byli rodově splozeni a spřízněni,ale žeby jsem přišli na MOravu až z Británije ,vš e je možné,vyhnout se válce a dezertovat byla vždy taktitika naší rodiny ,mnozí se vzdali i nepříteli,ale tam zase proběhlo tolik dalších revolucí,žeto nebylo taktické ,neb Rusko bylo nevyzpytatelné a ti co byli v Rakouské armádě museli mět i štěstí na lidi které potkávali,neb taktika rakouské armády byla bály a plesy a vystava vojáků proti dělostřelbě italů ,kdo takticky šel za skály dolomitů ,tak přežili?Prostě čím to je že vládcové chtějí války i v součastnosti a komplikují to ještě američani místo vraků by byli traktory a zemědělská technika,lidem nejde o ropu ani o hliník ani o zlato ,ale potřebují klid k životu v zemělství avšech pracích ne válčit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit