Přejít na výpis diskuzí
Šéf Applu: 'Jsem gay a jsem na to hrdý!'
31.10.2014 | Redakce Osobnosti.cz
19 příspěvků
-
Jsem heterosexuál a jsem na to hrdý ! A teď do mě, pravdoláskaři. Pusťte se do mě, jaký jsem úchylný.
-
-
Jestli nejseš multi- kulti sazínek a k tomu copulator ex recto, neuvažuj o kariéře.
-
-
Konec světa se asi již opravdu blíží, neboť nakonec se ve zkažené společnosti budou nejvíce stydět ti, kteří budou žít v páru muž a žena. Všechny úchylky naopak budou považovány za nejen normální, ale i žádoucí.
-
Je to asi velmi chytrý pán, jeho orientaci mu neberu, je to jeho osobní věc a nezajímá mně to. Když už to ale takto ventiluje a ještě vyjadřuje hrdost nad tím, že je evidentně "ujetej" z pohledu matičky přírody, tak nechápu tu hrdost. Mlčeti zlato, jak říkají staří latiníci. A neprovokovat. Já jsem v tomto ohledu zatím "normální" a nemám potřebu s tím obtěžovat okolí.
-
Mít škváru a ještě bejt buzna, to už v demokracii něco znamená.
-
-
mozna proto ma skvaru nestiti se lezeni do zadku *3*
-
-
hmmm a co má bejt .... pokud je hrdej na to že firmy které šéfuje dobře živí kupu lidí prosím, ale jak to má z libidem nikoho moc nezajímá
-
Dosud jsem nepochopil, co je k vystavování na obdiv, nebo k hrdosti, jsem-li genetický zmetek.
-
Je mi docela jedno, jestli chlap doma šmátrá mezi nohy své ženě nebo svému muži. Ale proč buzny svou orientaci neustále vystavují na "odiv" ostatním? Viděl někdo, že by manželské s ostatními hetero páry pochodovali polonazí po ulicích či vykřikovali, jak jsou na sebe hrdí? Nepřišlo by vám to ulítlé?
-
-
Ano viděl bylo to v jednom nebo vlastně dvou městech jmenovali se Sodoma a Gomora
-
-
"domnívám se, že homosexuální orientace je jeden z největších darů, které mi Bůh dal"...TO JE vyloženě DO NEBE VOLAJÍCI DRZOST Bůh nenávidí "muže kteří leží s muži", JASNĚ A ZŘETELNĚ ŘÍKÁ že takoví stejně jako vrazi nezdědí boží králoství. Ano dává i takovým naději, ale POUZE pokud svého úchylného chování začnou litovat modlit se o odpuštění a hlavně toho zanechají!
-
-
Být gay a hlásit se k Bohu to je jako kdyby Rambo opásaný granáty s rukou na spoušti kulometu hlásal, že je pacifista *15*
-
-
Jsem bílý heterosexuál a díkybohu za to.
-
Jsem a byl jsem celý život sukničkář a taky jsem na to hrdý.... *1*