Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miley zbožňoval jsem tě,vždy jsem si přála být uplně stejná jako ty ala teď vídim že to byl špatný sen .Mněla bys ses začít trocu ovládat ,ještě pár šílenejch a erotickejch vecí a přídeš o visněnýho kluka Lima.Spamatuj se Meily,buď jako dřív a všichni tě budeme zase zbožnovat. *1* *6* *16*
  • Me se libila driv jaka byla a pisnicky jeji ty byli taky dobry nektery ale ta nova a ten klip to je otres...Posledni dva klipy od ni jsou hruza a des...A proc proboha porad vyplazuje ten jazyk?!
  • miley mám moc ráda jen nechápu o co jí jde má přítele který jí nadevše miluje rodiče co jí vždy podrželi miliony fanoušku tohle není ona ale stupidní protest proti bůh ví čemu byla tak nádherná od svých 14ti sem chtěla být jako ona ted se mi hnusi vzhledem i chováním chová se jako dě*ka ! *13*
  • Přesně souhlasím se všemi tady! *13*
  • Vždycky jsem měla Miley hrozně ráda ale to jak se poslední dobou chová je pro mě hrozně velké zklamání:(:'(
  • Miley mám ráda,ale popravdě co to předvedla na MTV VMA's bylo dost přehnané.Ani bych se nedivila kdyby to Liam neunesl,ale moc jim to přeju...
  • Vzpamatuj se Miley. Jsi na nejlepší cestě přijít o svého skvělého přítele. A za jakou cenu? Aby tě ostatní brali jako rebelku a ne hodnou holku?! Ty, že ukazuješ svou pravou tvář *7*. Opravdu nechápu na, co si to hraješ.
  • Já se Liamovi ani nedivím, možná, když se s ní rozejde, tak si konečně Miley uvědomí, že tohle její chování bylo trapné a zbytečné a začne se chovat normálně...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit