Přejít na výpis diskuzí
Sporťák Michal Hrdlička se prý psychicky zhroutil. Přestal chodit do práce a utekl z Prahy
17.10.2015 | Redakce Osobnosti.cz
34 příspěvků
-
To se snad dalo očekávat, že to nemůže dopadnout.. Byla to jen otázka času. A ať to rozsekl kdokoliv, na začátku to byla Lucie, kdo měl mít rozum. Měla si to pěkně potichoučku polehoučku užít..bez humbuku okolo. A všichni by byli spokojení.
-
-
Měla si to užít - a hlavně bez dítěte na konci
-
-
To není první chlap co s ní nevydržel .... kde bude asi chyba ? :D
-
-
Svatá pravda. Odkrveny mozek je k nepotřebné
-
-
každý z nás když nepřijde do práce tak dostane hned pokutu pět set a nebo ho z práce na hodinu vyrazí.. ale tyhle hvězdičky mají zřejmě jiný svět *16*
-
a nejhorší je když musím brzo ráno vstávat
-
A co si myslela ta stara ojetina, že poblbne mladeho kluka a on s ni bude na věk amen ? Je vychytrala sexina, ale přepočitala se, vzit si na krk křovačku to je silny odvar ! Nikdo s touto "hvězdou" nevydržel dlouho. Ona neni sama na světě co ji partner ZDRHNUL !!! *16*
-
-
Konečně někdo rozumný! *4*
-
-
LUCCE fandím věděl do čeho jde a když jí udělal dítě tak se má o ně postarat.
-
-
On se o dceru postará královský to se nebojte. Akorát ona přijde o další příjem. Takových žen v naší republice je víc,kteří se musí vystačit s jediným příjmem a Lucine pomůže bohatá maminka.
-
-
borhyová nastoupila do Novy jako sekretářka na brigádu a během dvou měsíců se prosouložila na moderátorský post *5* chodila s ředitelem denního vysílání a táhla to i s hlavním rejžou co měl na starosti obsazení moderátorů.
takhle se to dělá *5* -
Jejich chování mi přijde neprofesionální. Jako rušit práci kvůli rozchodu, ke kterému stejně bylo jasné, že dojde mi přijde dost ujeté. Divím se, že na to ještě nova nenatočila reportáž. *1*
-
Ztráta vlastního otce v ranném věku /havarie/ji zřejmě poznamenala
provždy.Stále hledá možnost lásky a když ji najde tak ji opět ztratí... -
-
Je hodně lidí kteří přišli o jednoho rodičů v mladém věku a jsou z nich slušné a správně vychovane lidí. Tady selhala maminka ve všech směrech. Dělá jen to,co viděla a vidí doma.
-
-
Podle mě je každého věc s kým bude či nebude a odsuzovat jeho či ji není na místě. Vždy za to můžou obě strany a když to nevydrží, tak to prostě nebylo ještě to pravé ořechové.