Přejít na výpis diskuzí
Tady je deset nejžhavějších mužských celebrit pro rok 2013!
24.1.2013 | Kateřina Vodrážková
31 příspěvků
-
kur*a co máte všichni s tím Ianem!! nechci tu nijak obhajovat One Direction, ale kdo si myslíte, že se dívá na Upíří deníky?? Odpověď zní vypatlaný dvanáctiletý holčičky!! Takže tu zalezte s argumenty, že hlasovali dvanáctiletý holky, protože kdyby opravdu hlasovali jen oni tak tam toho Iane mít určitě budete!
-
-
vole hlavně tam jsou borci z one direction a zac efron, toto jsou borci který znaj jen mladý holky, takže myslím že je celkem jasný kdo především hlasoval a Ian je prostě pěknej proto by se tam měl umístit , tak tady nedržkuj *3*
-
Drž radši klapačku ty vymatlaná desetiletá náno .. Běž si radši hrát z panenkama nebo běž poslouchat One direction a rikej si u toho, jak sou úžasný!! Bože ty si ale vypatlaná ! *1* *1* *12*
-
nic proti holka ale tady teď nezaleží na tom kde kdo hraje ale jak vypadá, nechci nikoho obhajovat ale přijde mi, že zrovna harry styles nemá co dělat v 1. desítce a jistě tam pár lidí chybí ale neni to jedno? další povrchní bláboly
-
-
zac efron je fakt něco *14*
-
Harry!:)
A pak Olly:) -
Vo vseobecnosti som celkom spokojna s tym ,kto tam je *4* ale keby ste tam na miesto Beckhama dali Jonathana Rhysa Meyersa bolo by to podla mna lepsie *5* a este mi povedzte , ze od kedy je Zayn Malik tanecnikom ???
-
Sakra, a kde je Ian Somerhalder? Jak sem mohli dát takový buzny (např. Harry Styles)?! Divím se, že sem nedali i Justina Biebera-dalšího ze zástupců nagelovanejch šampónků pro bláznivý puberťačky. Na 1. místě by měl být Ian, vždyť je přece tak krásnej a sexy!♥
-
A co Robert Pattinson? *7*
-
-
ty myslíš tu parodii na chlapa ... ahaaa :D
-
-
A kde jako zapomněli Pattinsona ? *8*
-
Fuuuuuuuj Ian je pdle vas nejzhavejsi a ma tam mezi nema byt aha ja zapomela on je upiri sexy chlapak ale me se nelibi ani trochu Zayn je z nich nejlepsi a porad je jste p**e ja ma 19 a 1D posloucham jeste ted a to uz ani nejsou jako skupina ale neurazejte Harryho ten je o milion x lepsi nez ten vas upiri k***t
-
6-9 místo to si děláte srandu? :D takový tlamy, znám milionkát hezčí borce *3*
-
6,8,10 to nechápu podud jde o nejsvůdnější těla , tak tito by tam asi být neměli a 9 nevim, neznám bez trika jsem ho neviděla.