Přejít na výpis diskuzí
Tady je deset nejžhavějších mužských celebrit pro rok 2013!
24.1.2013 | Kateřina Vodrážková
31 příspěvků
-
Chybí mi tu Hugh Jackman ... ten by měl být rozhodně první *13* Ale z těchto je to podle mě Johnny *3* *14*
-
-
Přesně... a ještě mi tu chybí Robert Downey Jr. ........ ale Johnny je nejlepší... nejbožejší prostě.............. *14* ale přesto tu Downey chybí *13*
-
-
Johnny by měl být 1.!
-
-
Souhlasím Johnny měl být 1.! :)
-
-
mm: Až když vidíš muže bez trička dokážeš říct jestli je sexy? Sexy snad může být i oblečenej ne? :D Nebo to je jen, když má vyrýsovaný břišáky? :D
A co třeba Bradley Cooper, Gerard Butler, Robbie Williams, Daniel Craig...? Ty jsou taky sexy a někteří by mohli být v první desítce místo některých, který tam jsou teď. :D -
6,8,10 to nechápu podud jde o nejsvůdnější těla , tak tito by tam asi být neměli a 9 nevim, neznám bez trika jsem ho neviděla.
-
A kde je jako Ian? jste se zcvokli, jak tam může být Harry Styles? - jono, vlastne aby jste uspokojili Directionerky :)
-
-
Vážně by mě zajímalo, kdo v té anketě hlasoval. Asi dvanáctileté fanynky jednosměrek.
-
-
Harry Styles a Zayn Malik. Nejžhavější muži planety? Are you kidding me? A Ian Somerhalder podle vás sexy není a tihle dva jo? Kam ten svět spěje..
-
-
Asi tak nějako :)
-
-
Chybí tam Ian Sommerhalder *10*
-
Harry!:)
A pak Olly:) -
Olly Murs!!! *14*
-
-