Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ježkov a proč to tak řešíte??! Ona je ZPĚVAČKA, né modelka. Mě li byste hodnotit jak zpívá a né jak vypadá. -_____-
  • Měli byste ji spíše děkovat za to, že dává vašim dětem (vám) příklad, že můžete být hezcí a úspěšní, a nemusíte vypadat jako vychrtlá anorektická modelka
  • Pisálci, vy jste všichni akorát ??
    Buď je podle vás někdo vychrtlý na kost nebo nakynul, není to každého věc ?? *10*
  • Držte všeichni hu*u !!!! -_- Co je vám do toho, jak vypadá ? Každý vás taky nekomaduje a to, jak vypadáte.... *16* *16* *16* Náhodou mě se takto líbí. *10*
  • Myslím, že to je dobré, když zpěvačce vytýkají její postavu a ne její zpěv, ne?
    • xbrbla
      to zpívání je katastrofa.
      • A můžu se zeptat, kdo podle tebe zpívat umí? Když ta Ewa je táák hrozná.
    • Tak určitě je to lepší, než kdyby psali, že neumí zpívat, jenže to není tak, že by čas od času napsali, že je silnější, to je normálně mediální hon... Skoro každý článek, který o Ewě napíšou, se alespoň okrajově zmíní, že je "tlustá", což není podle mého pravda. Například taková Leona Šenková tlustá je, ale do té má Ewa stále ještě hódně daleko. *1*
  • Vypadá náhodou dobře
  • kiss.miss
    Jestli chce byt jak masina, tak budiz...ale mohla by byt soudna a nosit to, co jeji postave slusi. Tyhle saty to totiz opravdu nejsou.
  • kirushka97
    Baculatá postava se k ní nehodí, ach jo :(
  • Jakoze coze? To je vec vkusu, me (a jiste nejsem sama)se libi v tech satech.
  • bude jak Halina *1* *1*
    • ostapkotab
      nebude na kozy haliny ma maloktera *12* *1*
      • To jsem nevěděl, že má Halina hospodářství s párem koz. Doufám, že ji Farna nedožene!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit