Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja jsem sice jen třeťačka ale vim že život je všechno i pro nas i pro miley je mi jedno co ďela ale mam ji rada jaka je je mi jedno co ďela ja ji mam rada tak jak miluji heryho pottra vim že je to jen film ale mam ho rada jak miley a zceleho srdce tyhle dva miluji a vim že někdy za těmito dvěma pojedu roďiče mi to řekli a doufam že se mi to splni a take rada zpivam jak miley mam prosťe rada i když nevim proč ty dva mam proste rada a prosim ukažte to prosim miley i když to zni blbě tak doufam že to zkusite vaše kristýnka molnarova *14* *14* *14* *14*
  • Hudba je dobrá, ale videoklip trapný, ale je to jen a jen její věc a jestli ostatním se to líbí tak fajne :)) Jinak ta písnička se mi moc líbí ale ten videoklip vidět nemusím :))
  • Myslím že to co ona dělá je snad jen a jen její věc.Jako myslíte že ona se zajímá o takové žvásty či co ? ! Já si myslím že ne , vy lidi už prostě nevíte co dělat..A víte co ? Víte vy vůbec jak se užívá život ? Koukněte se na Miley , ta si ho umí užívat perfektně a vy se jen nudíte.
    Miley nebude poslouchat lidi co skoro oní vůbec nic nevý a píší ktomu takové bláboly.
    Už ani nevím co je pravda a lež.Jak říkám nebudu jak ostatní fanoušci a odkopnou jí skr její chování , stylu oblékání když ani nevíte jaká ve skutečnosti je !
  • ,,....a umělá pana....,, Panna se píše s dvěma N .... *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit