Přejít na výpis diskuzí
Už zase? Justin Bieber a Selena Gomez se prý opět rozešli
4.1.2013 | Kateřina Vodrážková
22 příspěvků
-
směju se všem, řešíte tady že nevíte proč oznamujou rozchod,když se k sobě vrátí.... a kdo co oznámil? neumíte číst?? ,,se PRÝ opět rozešli,,! *1* *1* *1*
-
Jsi hold jiná povaha..já když si něco myslim tak to řeknu na plnou držku a neberu si servítky.
-
koukam ze miss.kiss je chytra protoze asi neco dokazala a ma co kecat.
Oba dva zpevaky opravdu nemusim,ale hned je nesoudim,protoze sem starsi a zavidim jim jako tady ti co jsou starsi co si myslej ze teen star je na ne uz moc trapna a detska.Jsou to lidi co maji problemy a kdo nema dneska problemy ve vztahu ... :/ -
Oni neoznamujou že se rozešli, to jsou zase vymýsli bože. Furt jsou spolu. Mají spolu fotky ze včerejška :) Se mi líbí jak tomu hned každý uvěří :D blbky
-
to se to píše když jsi anonym co?!
-
Pff,no já bych se s ním taky rozešla!Není ani z poloviny kluk
-
Falešný a trapný asi jako ty slečinko..v tom bulváru to máš jedno, něco je pravda něco ne.....A nenud mě tady svejma "znalostma" *1* *1*
-
A nani to náhodou jedno o kohose kdo zajímá? On se stal známej ze svý vůle tak mu muselo bejt jasný, že ho lidi budou pomluvat. Tak si dej voraz a neseď furt u toho počítače!! *5*
-
Ty. *1*
-
*6*
-
Tvl kdo by chtel chodit s takovou buznou jako je on
-
Mě je na nic z tvojí češtiny a slovní zásoby :D I prvok by tam udělal méně chyb! :D
-
Jsi vtipná svou infantilností. Očividně víš, jak se říká ,,kulové´´ o bulvárním světě..Ty se radši uklidni a nepeskuj po ostatních, kterým bys to nikdy v životě neřekla do očí.. *5*
-
Oni nic neoznamujou. Ale tak když chceš věřit každý kravině, co se píše, tak fajn..
-
polovina článků co se psalo o jejich rozchodu na netu bylo falešný takže trapná seš možná tak ty, že tomu věříš a bulvár :D
-
jasně chtěli bejt a sou je jasný že o nich budou psát, ale píše se to fanYnka :D tak pak kdo je blbej
-
Jaj už jsou trapný..nechápu že to vubec oznamujou za chvilku budou zase spolu.
-
neřekla bych to líp.Chtěj bejt slavný tak tady to maj s plnou parádou.
-
ach joo ty ses fakt blba faninka ktera je miluje to je jejich udel zato ze chteli bejt slavny
-
twl,se nerozešli!!!Ty jo newim co všichni máte,a hlavně toje jejich věc!!!!!Tak už je laskavě nechte napokoji!!!!!!!!to je jako s Kristen a Robertem!!!!Jako se jim všichni hrabete v soukromí jako by to byl nějakej váš osobní majetek.OMG,vždyť to jsou jen a jen lidi a ne ňáký stroje co jen hrajou,zpívaj a jedou na dovolený!!!!!!!!!!!!!!!!Tak už jim fakt dejde pokoj!!!to vy byste se s nima už mohly konečně rozejít!!!!!!!!!!! *16* *10* Je mi z vás akorát tak na nic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *11*