Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hm,Gott,hm,já ho rád neměl.

    Nemám totiž hudební sluch a tak jsem ho vnímal jako člověka,krerý vydává takové ostré a vysoké zvuky ,které nikdo v té době a myslím ani dnes vyrážet nedokáže a byl proto vysoce ceněn těmi kteří mají hudební sluch a patrně jim to vzbuzovalo nějakou rozkoš.Budiž,proč ne.

    Jenomže takto já ho nevnímal,pro mě to byla ikona normalizace,Husákův člověk,který říkal věci,které říkat neměl a směl věci,které jiní nesměli.Tak třeba v TV lidi poučoval,že se nemají bavit se "zlobivými lidmi" aby pak sami nebyli "zlobiví" a jednou se objevil na Silvestra místo Husáka a poučoval,jak máme sledovat nové technologie,protože i on sleduje nové techniky zpěvu.Po roce 1989 otočil a hulákal (pro ty s hud. sluchem zpíval) cosi o křivení charakteru a to už bylo v době,kdy se proslýchalo,že byl agentem hned dvou tajných služeb.

    Takže nepochybně talentovaný umělec ,významný a těžko nahraditelný (zatím nikdy ty ostré vysoké zvuky vyluzovat neumí),pročež nechť mu staví pomníky ale prosím neplést do politiky,tam dělal podruha a když se po něm něco pojmenuje,tak se to bude neustále připomínat.

  • KIMCID
    Veřejnost bude moci přijít uctít památku mého muže v pátek 11. října od 8 do 22 hodin do Paláce Žofín na Slovanském ostrově,“ uvedla Gottová v prohlášení, v němž poděkovala za vyjádření soustrasti.„Zároveň děkuji panu premiérovi a vládě za iniciativu spojenou s uspořádáním státního pohřbu. Po důkladné úvaze jsem se rozhodla pro pohřeb se státními poctami,“ napsala vdova po nejslavnějším českém zpěvákovi. Datum samotného pohřbu neupřesnila.„V souladu s vůlí mého manžela a po předchozím jednání s Arcibiskupstvím pražským se bude konat zádušní mše a bude ji sloužit Dominik kardinál Duka, arcibiskup pražský,“ informovala dále Gottová. Mše, která bude jen pro zvané, se uskuteční v sobotu 12. října od 11 hodin ve Svatovítské katedrále na Pražském hradě.


  •                                    Karel GOTT Prague Airport.

  • Na letiště by lidi nechodili chrchlat, ale zpívat!

    Proč ne.

  • Nevyhlásí někdo referendum o přejmenování letiště V. Havla na letiště K. Gotta? 

    U toho prvního přejmenování se nás slovenský režisér a spol. na nic neptali, ale kdyby teď bylo referendum, nebylo by to fér?

  • Co je na tom smutného? To je život. mrtví odcházejí, nově narození přicházejí. 

  • Souhlas! 

  • TheGGG

    jediný člověk, kterému se mohlo říkat umělec a nebylo by to myšleno jako urážka... velká škoda. Pan Gott byl legenda a poslouchaly ho celé generace. Odešel jeden z posledních skutečných zpěváků a talentů jaké ČR měla, R.I.P.

  • KIMCID

    https://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/621010/smrt-trenyrkoveho-krale-exmilenec-rolins-petr-vlasak-44-podlehl-rakovine.html

  • vanhorne

    "A kdo si na ni dnes vzpomene ?"

    Neni to tak dlouho, co byl o ni clanek tady.

  • Souhlasim, ale statni pohreb a statni smutek mi prijde ''pres caru''...

  • Čest jeho památce. Smutné je i to, že za tři týdny po něm pes neštěkne.

  • Není to spravedlivé. Hajzlové zůstávají a velký člověk odchází. Ty první si lehce dosadíte sami.


  • Škoda pana Karla Gotta. Mohl tu být ještě s námi. S Hanou Zagorovou, Helenou Vondráčkovou, Václavem Neckářem, Jiřím Kornem a dalšími osobnostmi patřil k ikonám mého dětství. Vědci přiznávají, že pro lidské tělo je hranice sta a více let bezproblémová (pokud ovšem na nás nepůsobí toxické vlivy dosavadního světa). Doufejme v jediné....ŽE DOSTAL PRAVDIVÉ INFORMACE O MOŽNOSTECH LÉČBY A MOŽNOST SI SVOBODNĚ VYBRAT SVOU CESTU.......mnoho lidí v dnešním zmanipulovaném světě tuto možnost nemá....na oficiální režim v tomto nelze spoléhat.

  • Karel Gott byl opravdu velky a dobry zpevak . take trochu herec , maloval , no proste od vseho neco a slo mu to. 

    Ale jen se ukazuje pomijivost lidskeho byti a ono Svetska slava , polni trava. Mam tim na mysli dalsi ceskou pevkyni , ve sve dobe mozna jeste vetsi nebo srovnatelnou hvezdu jako byl Mistr Gott.

    Pevkyni  Emu Destinovou. Zila v dobe , kdy jeste takove vymozenosti jako televize , desky a jine nosice a verejna media nebyla , nebo byla doslova na zacatku. Od jeji kariery a umeleckych vystoupenich po celem svete uplynulo uz temer 100 let. A kdo si na ni dnes vzpomene ? Tak at aspon po Mistrovi zustane svetla pamatka delsi dobu , nez po tehle rovnez vynikajici umelkyni. 

  • josef.chmela

    Zemřel opravdový umělec. Ostatní jsou vedle něj pouhými komedianty.

  • Nežil zbytečně. Byl součástí mého posluchačského života již  od počátků své úžasné hudební kariéry. Už v  šedesátých letech byl naší pěveckou jedničkou...
  • Co k tomu dodat? Snad jen R.I.P.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit