-
Jeto mazááááááááááááák+borec jak bič!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Nejj..
Tákže..Je asi hodně lidiček (hlavně holek *1* *3* ) co si tohle myslíí..Tákže jen Nejlepší..=o* Nejhezčí ..Nejkrásnější hlas...Myslím že kdyby se potkal s něakou osobností dřív než Bieber (nic proti Bíbrovi nemám) tak by byl daleko slavnějšííí..Pár slovy..Platonická Láska.. =) *14* *14* -
NEJ. zpěvák
Declan je ten NEJLEPŠÍ ZPĚVÁK který ho jsem kdy slyšela. Má tak nádhernej hlas kterej mu můžou závidět zpěvač taky i zpěvákové!!!! A je tak ROZTOMILEJ A HEZKEJ upe k nakousnutí co rovnou k sežrání!!!!
*14* *14* *14* *4* *4* -
declan
ahojte musim rict ze tahle stranka velmi peka a povedena stranka *3* *14* *4* *14* *5* *3* *1* *5* *5* *4* *15* *8* -
:o)
Ahoj holky sice znám Declana krátce a našla jsem ho náhodou na youtube,ale hned jak jsem uslyšela jeho písně,tak jsem věděla,že to je snad můj největší oběv mezi zpěváky co znám.Díky jeho hlasu písně krásně vyzní a dají se poslouchat úplně všude za každého počasí.Jeho písen Love of my life mi pomohla překonat všechno trápení,co jsem doposud měla a za to mu děkuju.Declan nemá jen hezky jemný hlas,ale taky je to hezounek na pohled *14* *14* *3* *4* -
OK OK OK
Declan byl opravdu nejlepší jako malý kluk ale hudební sluch a láska k muzice zůstanou at je věk jaký je fandíme Klárka Honzík Běluška a Tobiášek *5* -
h
declan spíval nádherně asi tak do 11 let ale potom zacal mutovat ale to asi všichni zpěváci nej jsou písně tell me why ,imagine , danny boy , an angel, angels *3* *5* *9* -
-
Re: h
Přesně tak. -
až na to že ani jedna z tebou uvedených písní není jeho že. Zkus se podívat na originály, ty jsou mnohem lepší. Declan zpívá jako když tahají kočku za ocas a nahlas a falešně k tomu hrají na housle. -
-
Re: Re: h
si pěkně hnusná,on narozdíl od tebe zpívat umí a jak popisuješ že zpívá tak tak zpíváš asi-spíš určitě ty!!!!!!! -
Re: Re: h
más uplnou pravdu ! :D :D
-
-
jako malej krásně zpíval ...ale i když začal mutovat je pravda že mu to začlo malinko ujíždět ale má zase ten hlas zajímavější mě se líbí i tak:)krásně zpívá:) -
jo zpiva krasne i kdyz mutuje ja jsem ho nikdy neslysela jako kdyz byl mensi ja ho slisela az mu bylo 15 let,a ste me ze brebral kelly family pisnicku an angel nema svoje pisnicky bez tak
-
-
Prosím, moc vás prosím
Ahoj na tomto blogu se odehrává SONC a já jsem přihlásila Declana, prosím dejte mi hals.....jsem tam jako °L!n_Du*Sh_kA°.....a blog je...www.verunkablog.blog.cz a je to hned jako druhý uplně nahoře....1.kolo SONC tak na to kliknete a hlasujete...prosím pro mě x) děkuju moots, mooots děkuju...máte to u mě x) -
Decllllanek ICQ "!"""
Ahoj mam ¨Declanovo icq 429-138-641 ,skype nemá ale jeho táta je tam jako John Galbraith , je to opravdu on ... zatím tam byl jen jednou když sem tam byla já ale skvěle sem si s ním pokecala,umí i trošku česky,to sem koukala ale lepší je s ním mluvit v angličtině '! Je to fakt super jsem fakt celá šťastná když ho vidím online ale odepíše málokdy , prý má hodně kontaktů,mno já se mu nedivim ,je to zlatíčko :-* fakt super holky rozhodně muapište ale fakt jako nezaručuju že napíše..mě napsal pár slov..a pokud nejste nějaká sexy blondýna nebo černovláska tak mu ani nepište :D Jo a cjtěl po mě poslat fotku....tak mu jí taky pošlete ,aspoń trochu mu to ulehčete ,protože on má tolik kontaktů a neví čí je čí..tak těma fotkama si to asi aspon trošku zapamatuje mno...a moc mi ho netrapte...je fakt děsně sladkej PROSTĚ DECLAN JE MOJE ZALTO NEJVĚTŠÍ :-* MILUJU HO MOC !!! *1* *14* *14* *8* *14* -
-
Re: Decllllanek ICQ
tak nevim jestli je to jeho icq, tak proc tam nema uvedeny spravne ani datum narozeni??? -
takze pane pedofile..docela slusnej pokus o vymameni fotek z holek co skoci na tuhle pitomost..pochybuju ze declan galbraith umi cesky a pochybuju ze bude zadonit o fotku nejake potrouble faninky.. *15* *1* *5* -
nechápu jak se ti može líbit takový hnusák zpívá sice krásně ale jinak hmmrrrrrr*9* -
Nevím co tu kecáš..ale Declan nemuže umět nic česky..vubec nevím co sis s ním psala..ale já ho znám dlouho..a píšu si s ním přes jeho pravej mail....nikoho si nepřidává...sice má icq..a jeho táta..má skype....ale ted nezpívá..a studuje..protože se musí vzdělávat...nechápu s kým sis psala..ale byl to omyl..koukněte na stránky www.declangalbraith.estranky.cz tam jsou ty emaily *15* -
Ahoj =D proč si psala že když je někdo blondýna nebo černovláska tk mu nemá psát?To ti to říkal?:o)
ODepiš na e-mail... *4* -
-
Re: Re: Decllllanek ICQ
Pochybuju že by si "taková malá holčička" s někým pokecala anglicky. Jestli je vůbec tím za koho se tato "dívka" vydává... -
Re: Re: Decllllanek ICQ
Ona psala že mu mají psát jenom černovlásky a hnědovlásky a píše to na kždej blog....taky nechápu, jak můžeš napsat že to je jeho, když on řikal že ho nemá a mu neschází... *1* *1* *1*
-
-
to jooooooo *15* si blba v rozhovoru říkal že icq nemá a ani nechce *15* *7* nechápu tvé snažení...... *3*
-
-
smrt cesky republice
cesi ho neznaj, protoze boucek a mares jsu kokoti -
-
Re: smrt cesky republice
přesně tak kokoti *5* *5* -
Re: smrt cesky republice
Přesně!
-