Přejít na výpis diskuzí

Declan Galbraith

OSOBNOST 14.4.2007 
83 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • NEJ. zpěvák

Declan je ten NEJLEPŠÍ ZPĚVÁK který ho jsem kdy slyšela. Má tak nádhernej hlas kterej mu můžou závidět zpěvač taky i zpěvákové!!!! A je tak ROZTOMILEJ A HEZKEJ upe k nakousnutí co rovnou k sežrání!!!!
    *14* *14* *14* *4* *4*
  • Fórum

Nové forum: http://declan-galbraith.the-talk.ne t *1*
  • Declan

*14* mno...to je chalan. *1* cece a krasne spieva taky je cely super mno.....=DDa keby sa narodil tak o 2 roky neskor to by bolo geniealne *1* *14* posielam kiss *4*
  • SETKání s Declanem

Zdravím vás děvčata... Nedavno jsem oslavila své 18cté narozeniny..do Declana jsem blázen sice asi jen 3 měsíce..ale...mám tátu v německu...dělá v politice..a...prostě mi zorganizoval setkání s Declanem..sice to stálo hodně peněz..ale..asi 10 minut sem snim mohla mluvit v zákulisí...je to ten nejkrásnější zážitek mýho života....angličtinu docela ovládám...a Declan mluví krásně zřetelně.bylo mu vše rozumět..je strašně milej..dal mi svůj podpis..:)..a dokonce jsem ho mohla na rozloučení obejmout..oni se takle loučí normálně..ještě ted jsem z toho vyklepanaá..říkala jsem mu at přijede do čr..ale..on má toho stráášně moc..a věřim mu..že to fakt moc nezvládá..ale má sqělou rodinu..která ho podrží..a krásně voní...:)
    • Re: SETKání s Declanem

Ahoj prosím tě nevíš jaké má Declan web stránky?Také jsem do něho blázen.Prosím odepiš.............Čauky Katka *4*
    • Re: SETKání s Declanem

Ahoojky,hej ja Declanovy moc fandim a dost ti zavidim ze jsi se snim mohla setkat,moc se mi libi ale ovsem znam hezci kluky.Declana asi nikdo z nas nikdy mit nebude tak bude lepsi kdyz nechame declana plavat,ale urcite je moc fajn kluk a strasne peknej.tak se mejte holciny ahojky *3*
  • pár fotek

Ahoj *15* Přidala jsem par no více fotek tak se nezlopte jestli to ňekomu vadi,ale čím vic fotek tim líp ne??? *7* *14* *14* Declan 4ever *14* *14*
  • Declan

Je úžasnej...strašne sexy a tak něžně se tváří..prostě super a jeho písničky taky..je božskej!!!:-* *14* *14* *4*
    • Re: Declan

Juuuuj ludkovia tak s tochto chlapceka som uuuuplne mimo
      ved to je hotovy BOSS
      bode ako ho ja len lubkam
      Super spevak
      super chalan
      super vyzor
      super hlas
      super kombinacia:D
      CmuuuQ
  • Mám declanovo cd

Jo a strýc mi přivezl až ze zahraničí declanovo new CD!!!takže mám písničky ale musím vám říct že jenom 4 ze sedmnácti jsou dobry! *14* jináč sou tam i texty a to cede stojí 9 eur
    • Re: Mám declanovo cd

to ja nemam ani 1 cd....teprve sem ho nalezla *9*
  • super

ahoj holiny *4* psala sem declanovu fanklubu jestli nehodlá declan přijet do ČR..a oni mi odpověděli samozřejmě v angličtině,že nemůže a jestli ho chci vidět že mam přijet do německa!! *9* *16*!!! hrůza co?! on má všechno potřebný k tomu aby udělal malou zajíždku a udělal si vizitku i v ČR ptž ho tu nikdo nezná tak by ho mohli poznat ne!! no řekněte nemam pravdu??!!! *1* *8* teda mě naštvali *10* ale declan je klááásnej a skvěle zpívá i když poslední dobou mu to trochu ujíždí mno ale je sexy *14* *14* *14* *14*
    • ago112

Re: super

já bych řek že vystupuje apd. skoro jenom v německu *16* *16* *8* *8*
    • Re: super

Ahojky jak jsi tam napsala o declanovi .. tak me to hodne zaujalo a chtela bych ti říct , že máš pravdu že je veliká škoda , že nejede do ČR. :-( . no a je taky fakt , že ho tady v ČR nikdo nezná ... *9* .. ale co s tebou souhlasím uplne nejvíce tak to je , že declan spívá uplne božsky a že je sexi *14* *14* to jsi vystihla uplne doslova .. :-) a chci te požádat jestly bys mi nemohla poslat adresu toho jejich fanklubu .. ?? byla bych velice moc ráda .. *1* .. dekuji předem .. *4*
    • petulka2512

Re: super

Ahojky..Hej tak to je desny... ja bcyh ho chtela w CR..Udelame nejakou petici ne??? *1*
  • úžasnej zpěvák

Declan *4* ..strašně super zpěvák..umí potěšit hudbou a uklidnit ústy..dokáže se svím hlasem jedinečnou krásu.. *14* nejde vijádřit co všechno jednou větou proto jenom:I love Yo Declane!!!!celá jeho diskografie je úžasná a on taky..nedokážu říct co všehno znamená..ale vím že bez něj to nejde..zbožnuju jeho i jeho písničky..i když jsou převzané ale jsou krásné..např.:Love of my live,you and me,thank you,ego you,angel,an angel,missing you,maybe,leavi'n todday
  • Nádhera

zpívá super a krásně a je nádhernej!!!! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit