-
Chyba
Jako nic proti ale je mu 17 a bude 18!!a že tam má napsáno že mu je 16.....a ještě něco přihlásila jsem se sem když tu byli asi jenom 4 fandové..pěkně se to rozjelo§§!! *5*
a mimochodem jsem si založila stránky..jelikož jsem se s ním viděla na živo..takže je mám oficiální!:)
www.declangalbraith .estranky.cz -
-
Re: Chyba
No, i takový věci se stávaj.. Upřímně já jsem na něj narazila až nedavno a to náhodou. Ale dost sem si ho oblíbila, má povedenej hlas. Takovej se u kluků vidí málokdy... A taky Ti závidim setkání naživo... *4*
-
-
Sakra...jsem se přemáčkla
na ten věk se nekoukejte!!:DDD *13* -
šikula xD
má upe jedinečnej hlas pstě nádhrenej a takovej jinej newm jak to říct *7* ale je skvělej a fešák pěkný oči zpěv všechno *14* jenom nechápu proč neni moc známej podle mě umí zpívat a to dost dobře tka newm proč se o něm tolik nemluví.......??? *7* *14* *14* *14* *14* -
:o)
Ahoj holky sice znám Declana krátce a našla jsem ho náhodou na youtube,ale hned jak jsem uslyšela jeho písně,tak jsem věděla,že to je snad můj největší oběv mezi zpěváky co znám.Díky jeho hlasu písně krásně vyzní a dají se poslouchat úplně všude za každého počasí.Jeho písen Love of my life mi pomohla překonat všechno trápení,co jsem doposud měla a za to mu děkuju.Declan nemá jen hezky jemný hlas,ale taky je to hezounek na pohled *14* *14* *3* *4* -
Nejj..
Tákže..Je asi hodně lidiček (hlavně holek *1* *3* ) co si tohle myslíí..Tákže jen Nejlepší..=o* Nejhezčí ..Nejkrásnější hlas...Myslím že kdyby se potkal s něakou osobností dřív než Bieber (nic proti Bíbrovi nemám) tak by byl daleko slavnějšííí..Pár slovy..Platonická Láska.. =) *14* *14* -
Jeto mazááááááááááááák+borec jak bič!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
co to je?!?
Co tohle je? Náhodou jsem narazila na jeho video na youtube.com a zhrozila jsem se!!! Přezpíval song An Angel od KellFam!!! Zpívá hůř než krocan!! -
-
Re: co to je?!?
TY NAMYŠLENÁ KRŮŮŮŮŮŮŮTO TY DĚVKO CO SI MYSLÍŠ?? PROSIMTĚ JENOM ZÁVIDÍŠ A NEURÁŽEJ HO JE TO SPRÁVNEJ KLUK A NENI VŮBEC NAMYŠLENEJ A ZPÍVÁ BOŽSKY A JE NÁDHERNEJ TY KSINDLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!UŽ SE VÍCKRÁT NELEZ!!!!!!!!!!!!!!! *8* *8* *16* *8* -
-
Re: Re: co to je?!?
Kdyby byli kluci aspoň Z POLOVINY TAKOVÍÍ JAKO JE ON... :* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: co to je?!?
Hele nevíte někdo kolik má centimetrů??? *3*
-
-
-
Declan...miláček!!
Jak nic proti ale ted už je skoro po mutaci..no možná v ním a začal zpívat jako kluk a je upa božskej...a holky on mi odepsal *14* sem mu psala na email *14* se zblázním je prostě super a do česka se nechystá *10* ho hrozně mooc loveluju!! *14* -
-
Re: Declan...miláček!!
hele ahoj..tak mi dej prosím Tě ten jeho email..--->děkuju Ti strašně moc..Gabiska *4* *14* *3* *8* -
-
Re: Re: Declan...miláček!!
Já nevím zase nepotřebuju aby o tom věděl každej!!ale je divný že tu každej říká že to trvá měsíc než odepíše a mě jenom pul hodky!! *4* -
-
Re: Re: Re: Declan...miláček!!
Ahoj,a na jakou stránku mu píšeš?
*7*
Dekuju za odpověd *4*
a nevíš kdy kde bude vystupovat ?i v německu klidně *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Declan...miláček!!
pro Gabška:ten email je declangalbraith@btinternet.com
-
-
-
-
-
Je vidět, že nemáš hudební sluch. Declan tu píseň nazpíval na 100%. *13* -
-
mužu ptvrdit-..chodím už 6 rok do sboru...a zpívá suprově..takž tady někdo ten hudební sluch asi nemá!!!§spíš si myslím že tady někdo závidí *5*
-
-
to říkaš ty že zpíva hůř bych chtela videt zpívat tebe *15* *8* -
ja si myslim, ze zpiva moc pekne, docela me jeho hlas uklidnuje a na to, ze je mu teprve 16 tak klobouk dolu. -
taky sem na to narazila na youtobe kdyz sem koukala na an angel ... ale neprislo mi to tak hrozny ...naahodou ..!!!... -
-
jen má děsně ulízaný vlasy ale já ho pstě miluju *14* -
-
Re: Re: Re: co to je?!?
Ulízný vlasy?Má je upe sqělý!Tosis ho asi s někym s pletla!
-
-
-
-
podpisky
Podpisy pro Declana. http://www.nur-declan.blog.cz. -
jak to funguje
Chci se zeptat když dam te fotce např.10 tak to je nejlepší známka???a čím větší půmě tim lepší??? *7* *7* *7* -
Declan galbraith
Když tohle člověk poslouchá,tak mu až běží mráz po zádech,to se hned tak neslyší.Krásný hlas. *14*