Přejít na výpis diskuzí

Dominik Duka

OSOBNOST 10.9.2008 
67 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Duka by si měl uvědomit,že učast ZEMANA na sjezku komunistů jistě měla větší výzam pro polit.scénu než nějaký papaláš,kterého nechali flterníci hnít 50let v Itálii a teď dělaji dusno.Těch darmožroutů v církcích na které děláme je dost a duak dle toho taky vypadá/jak asi trpěl/,Tak dost máte od nás hodně tak nechtějte více pane Duko a další,to jen tací jak Pospíšil vám podlézají-potřebují hlasy.Kotous
  • Jak může někdo uznávat církev, když ty dobytkové dělali taková zvěrstva? A pořád dělají? Misionáři zkurvili co mohli,šmejdi! Já nemám nic proti osobní čisté víře v boha, ale proč věřit církvi? Na co kostely s jejich desátky? Na co bible (snůšky fanatizujících nesmyslů)? To nemůže člověk žít podle morálních zásad, být slušný, poctivý, nebýt pokrytec a být filantrop bez nich? Stačí být dobrým člověkěm a jít příkladem a raději ty peníze dávat potřebným, nemocným apod.? Na druhou stranu Každý svého štěstí strůjcem!
  • Když vidím kolik lidí je schopno přijít na jeho projev, tak si říkám, co je to za lidi? Dementti? Oni nevidí a neslyší? Vždyť Duka je jen nenažranej dobytek a prospěchář! Ať chodí lidé do kostelů a modlí se k hovadinám, budiž, ale kurwa proč jít poslouchat nenažrané strojené Prase?! Ve středověku by mě tohle Prase upálilo, proč dnes nemůže to samé jemu udělat lid?! PROOOČ?! PS: To není mindrák, mě jen sére jak se nechá tolik milionů slabomyslných oblbovat, je mi jich svým způsobem líto, ale nikdy bych si nenechal ujít, jak by tohle božský howado trpělo uprostřed náměstí pod soudcem lynčem.. *12* *11* *16*
  • Duko to se nestydíš v tomto století pronásledovat upřímné lidi a posílat jim domů tajnou policii! Za to tě čerti v pekle strčí do vroucího asfaltu!
  • Před Duku je třeba postavit kýbl s vodou.Pak mu nařídit aby se minutu vroucně modlil a poprosil Boha o zázrak a ten proměnil vodu ve víno.Pokud jeho Bůh existuje ta to rád udělá aby zachránil svého služebníka od co nejkrutějšího odporažení na katovské mučírně.Pokud zůstane voda vodou tak brát Duku jako kněžského podvodníka,který se ve své nadutosti a troubovitosti vydává za něco co není a ani nemůže být.Hned ho pořádně spráskat a odsunout na katovsou mučírnu k co nejkrutějšímu odporažení za podvody a oblbování národa.
  • Jak může prase kázat v televizi slušným lidem a ti mu to baštit,jako že se Duka jmenuje,je mi záhadou!Vždyť věřící musejí být slabomyslné a nesvéprávné existence,kteří kde se vzali,tu se vzali!Hrozný...
  • Duka a Halík jedno a to samé jsou, protože jim jde pouze o majetky a jak si nacpat břuch!!!
  • Duka není dobrý člověk a nejsem jediná, kdo nevěří církvi, protože soustavně plzní děti. Duko odchod!!!
    • Muslimové chtějí dobýt Evropu a vymýtit křesťanství, řekl rakouský kardinál

      Muslimové chtějí dobýt Evropu a vymýtit ze starého kontinentu křesťanství
      • Tak doufám že začnou s Dukou již brzy a ne když už bude ležet na smrtelné posteli! Tenhle dobytek musí trpět a to již brzy! DOUFÁM!
  • Pravda nemůže zvítězit,protože jí nikdo pořádně nezná!!!Já kdybych toto prase potkal někde v noci,chcípne tou nejhorší smrtí a na mě nikdy a nikdo nepřijde,tomu věřte...Kolik těchto prasat zneužívá děti???Jsou horší verbeš,než jsou uprchlíci,Islámský stát,Taliban apod.Už jen proto,co šíří,ato hovadiny z nereálného světa!!!Jinak by tyto odnože nikdy nevznikly!!!Ale můžeš být v klidu,já svou budoucnost neohrozím kvůli jedné,bezcenné kunddě!!!Za to se busty nestavějí!!!Já mám času dost,ale abych zakročil,musel bych mít na kupě Duků alespoň tisíce,když ne miliony a proto čekám na příležitost,která mi tu bustu zaručí!!!Ty mi za to nestojíš,ty prase zkurvvený!!!
  • Kdysi bílý misionář vstoupil na území nedotknuté moderním člověkem,přistoupil k lidem lesů a hor,indiánům,křovákům a povídá: Já mám bibli a ty máš půdu!! Indián: Tak jsem zavřel oči a začal se modlit,když jsem oči otevřel,tak já měl bibli a on půdu !!!!
    • Jak je to pravdivé o těch lidech lesů a hor! Co nám je schopna církev nabídnout? Indiáni jsou skoro vyhubeni a církev touží po majetku a zneužívá děti.Kde je duše?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit