-
Duka a Halík jedno a to samé jsou, protože jim jde pouze o majetky a jak si nacpat břuch!!!
-
Duka není dobrý člověk a nejsem jediná, kdo nevěří církvi, protože soustavně plzní děti. Duko odchod!!!
-
-
Muslimové chtějí dobýt Evropu a vymýtit křesťanství, řekl rakouský kardinál
Muslimové chtějí dobýt Evropu a vymýtit ze starého kontinentu křesťanství -
-
Tak doufám že začnou s Dukou již brzy a ne když už bude ležet na smrtelné posteli! Tenhle dobytek musí trpět a to již brzy! DOUFÁM!
-
-
-
Tak co ty nenažranče , máš radost, jak jsi nás všechny okradl!!! Já v boha nevěřím, ale Tobě přeju, aby ti to pěkně spočítal *16*
-
Církev napáchala více škody než komunisté!!!!!Upalovali lidi ale i malé děti!!!!!!!Banda úchylů,pedofilů a nemakačenků!!!!!!!!!Žádný bůh není,to dneska ví každý,tak proč tito hajzlové pořád oblbují!!!!!??????
Já když vidím to jejich shromáždění,každej tlustej jako prase,producírují se jako prasata!!!!!!!!!Ty svoje roucha za statisíce korun,vyšívaná zlatou nití,člověku je z nich na blití!!!!!!!
Církev světu nic nedala,jenom loupila,kradla,znásilňovala duši a dětské prdele!!!!!!!!Lidé by již měli pochopit že banda těchto pedofilů není nic jiného než banda sviní kteří si nezásůouží nic jiného než nakopat do těch jejich tlustých prdelí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *1* *2* *2* *15* *3* *16* *7* *8* *13* *11* *12* *16* -
-
Proč oblbují lidi? Protože nepracují a přesto se mají o mnoho lépe než ti, co pracují. Moc nad jinými, spousty peněz. Kuchařky, služky... Co udělá farář když v neděli v poledene otevře kasičku? Rozdělí penízky od hloupých věřících. To je pro mne, to pro biskupa, to bude na mešní víno.... A věčící do nich ty prachy cpou. Tak proto to dělají.
-
-
Právě jsem vstal, přečetl si po ránu noviny a hned se mi chce zvracet. Důvodem je pan Duka. On už totiž začíná být opravdu nechutný.
-
Zadejte do vyhkedávačů:Kdo měl zájem na likvidaci Československa v roce 1989?
Proč nám nechala církev upálit Jana Husa? Římskokatolická církev nemá v Českých zemích domovské právo. Poznámka: Lidé na internetu už žádají zrušení Římskokatolické církve. Navrhují upálit Duku na památku těch, co nechala církev upálit na Jesenicku. -
-
Kéž by!
-
-
Tenhle nenažranej dobytek,včetně Halíka a podobných falešných prasat,jsou ten největší lidský hřích!!Nechal bych je nahaté a spoutané uprostřed náměstí a každý kdo by chtěl,by si mohl kopnout,bouchnout,či jiným způsobem trýznit,dokud by znich nezbyla jen hromádka rozsekaných sračček!!Poté bych vzal desítky hladových psů a nechal je sežrat všechno,do poslední kostičky!!!
-
Div-li, že pět chlebů a dvě rybice
nasytily lidstva tisíce:
vždyť pak podnes tyto divy
tolik černých pánů živí. (Karel Havlíček Borovský, 1845)
Živí dodnes také Duku,
má břuch, bradu plnou tuku.
Duka, to jsou z církve muka,
muka pravdu křižující,
spravedlnost spalující. -
Před Duku je třeba postavit kýbl s vodou.Pak mu nařídit aby se minutu vroucně modlil a poprosil Boha o zázrak a ten proměnil vodu ve víno.Pokud jeho Bůh existuje ta to rád udělá aby zachránil svého služebníka od co nejkrutějšího odporažení na katovské mučírně.Pokud zůstane voda vodou tak brát Duku jako kněžského podvodníka,který se ve své nadutosti a troubovitosti vydává za něco co není a ani nemůže být.Hned ho pořádně spráskat a odsunout na katovsou mučírnu k co nejkrutějšímu odporažení za podvody a oblbování národa.
-
Jak může prase kázat v televizi slušným lidem a ti mu to baštit,jako že se Duka jmenuje,je mi záhadou!Vždyť věřící musejí být slabomyslné a nesvéprávné existence,kteří kde se vzali,tu se vzali!Hrozný...