Přejít na výpis diskuzí

Dominik Duka

OSOBNOST 10.9.2008 
67 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Duko,ty zmrrde!!!Chcípni ty prase zkurrvený!!!
  • Dominik Duka je to zlo!!!!! I dosadil ďábel oře svého dvě nohy majícího na trůn jeho řečníkům v srdci kultury středu.
  • Pane Duko. Dnes večer jsem sledovala TV a na prvním programu jsem viděla Vás, jak kážete z nějakého balkonu blbosti o tom , že nás osvobodili v 1 a 2 světové válce Američané a že jsme jim vděčni. To můžete vykládat, jen nemluvňatům, ty nemají ještě rozum. Já si pamatuji ,že nás v první řadě osvobodila Rudá armáda a potom Amíci, kteří tady všechno rozbombardovali a ne osvobodili. Že se nestydíte ,jako věřící lhát. Vy se z toho vyzpovídáte a jedete dál. Žehnali jste Hitlerovi a ted žehnáte Amíkům. Stydte se Vy a vaše ovečky!!!! Marcela
  • Jak může někdo uznávat církev, když ty dobytkové dělali taková zvěrstva? A pořád dělají? Misionáři zkurvili co mohli,šmejdi! Já nemám nic proti osobní čisté víře v boha, ale proč věřit církvi? Na co kostely s jejich desátky? Na co bible (snůšky fanatizujících nesmyslů)? To nemůže člověk žít podle morálních zásad, být slušný, poctivý, nebýt pokrytec a být filantrop bez nich? Stačí být dobrým člověkěm a jít příkladem a raději ty peníze dávat potřebným, nemocným apod.? Na druhou stranu Každý svého štěstí strůjcem!
  • Dotaz

Rád bych se zeptal ,kdo vám dal právo nazývat se honosným tytulem monsiňor a arcibiskup.Kčemu to všechno je ta šaškárna.
    Vůbec nechápu také tu hierarchii vaší organizace,tu také vymyslel Ježíš Kristus?
  • Duka je představitel ZLA. Podílí se na devastaci země. Totální úpadek církve, stejně jako před tisíci lety.
  • DUKA?
    NO COMMENT!
    OPOVRHUJI JIM!
    Duka je původcem zápachu,který se šíří splečností.Ať táhne a veme sebou ovečky z politických stran-společně kradli,společně ať táhnou.
  • Na sklonku 14. století bylo v Čechách ZAVEDENO MUČENÍ. Poprvé ho zde UČILI UŽÍVAT inkvizitoři DOMINIKÁNI, roku 1315 uvedení do Prahy, kteří se MUČENÍM osoby obviněné z kacířství SNAŽILI DONUTIT JI k přiznání viny. Mučení bylo OD NICH VZATO jako OBVYKLÉ V Čechách.

Zdroj: J. Svátek - Dějiny poprav a katů v Čechách. *16*

Jak je patrné, dominikán Duka je pokračovatelem svých zdatných řádových předchůdců.
  • Zadejte do vyhledávačů: Proč nám církev nechala upálit Jana Husa? Římskokatolická církev nemá v Českých zemích domovské právo. Poznámka: Lidé na internetu už žádají zrušení katolické církve, která má za s sebou víc mrtvých udájně komunisté. Objevil se tam také návrh upálit Duku na památku těch, co nechala církev upálit na Jesenicku. Duka řekl před Velikonocemi Mladé frontě: Žádnou katastrofu tu nemáme. ( Co znamená, ale to vydrancované Československo?)
  • Zadejte do vyhledávačů:1-Kdo byl Allan Dulles? 2-Jaký vliv měl Allan Dulles na KSČ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit