-
S
-
Anorexie?
-
Proč v současné době hraje v "ULICI" Adrianu úplně jiná holka než Dominika Kadločková?
-
-
Slyšela jsem že si řekla o hrozný peníze tak jí nova nevzala :( je to škoda ale
-
to bych taky chtela vedet,nejak mi tam nepasuje ta nova Adriana
-
-
Dominika Kadlčková mi přijde v pohodě. Jako jedna z mála mladých modelek si na nic nehraje, přijde mi, že to má v hlavě srovnané a že ví, co od života chce. Stojí nohama pevně na zemi a sláva ji do hlavy nestoupla. Když něco řekne, má to hlavu a patu a vždycky na mě působila dospěle. Držím jí pěsti.
-
Já jsem s ní rodina :D :P
-
prosim o hlas
http://www.inparty.cz/fotocasting/l ipnik/ prosiim o hlas pro cislo 24...v te adrese ma byt lipnik dohromady, nwm cim to je,ale vzdy je tu mezera mezi l a i..ma to byt dohromady..dekuji za hlasy
hlasujte prosim kazdy den do 9.2. moc dekuju -
:o)
Dominika predtim nez zacala natacet Ulici, tak se mnou jezdila na tabory... -
-
Re: :o)
PROSIM DEJTE MI NA NI KONTAKT .
EMAIL:ttomer@centrum.cz
DEKUJI.
-
-
Názor
Mě se Dominika líbí, myslím,že je to pěkná holka. Jinak hranice mezi sebevědomím a namyšleností je velice tenká. Podle mě ona víc co chce a nepůsobí na mě hloupě ani naivně.
A upřímně v branži jako je herectví a modeling se stud a nízké sebevědomí nenosí jelikož tak by se člověk nikam nedostal. Určitě to chce jistou dávku rvavosti a myslím,že každý kdo by se do tohoto světa dostal by si to své větší sebevědomí dříve nebo později vybudoval, protože ten tlak okolí a medií to prostě vyžaduje. -
.....
ahojky nejsem si jista ale myslim ze je to ona v lete jsme byli na dovoleny v jihoceskym kraji a ja jsem ji tam (asi)videla nevim jestli je to ona ale rekla bych ze je to ona kourila tam vodni dymku a byla tam s nakym klukem -
-
Re: .....
ahoj nevis kde bych moch sehnat jeji cislo??asi nn co dík *9* -
Re: .....
Jak vypadal tan kluk?
-
-
jej!
Podívejte se na odkazy na neoficiální stránky této "krasavice". Hezká, ale ....
Nebo se Dominika všem "líbý" fakt s tvrdym? Hahahháááááááááááááá