-
jj
Dominika je nádherná celá,vše je na ní krásné a nejvíc mě imponuje její hlas. *14* *14* *14* -
je prostě nejlepší a jsou lidi co jí strašně závidí až dělají nehezké věci
Domča je upe super holka,krásná,sympatická,chytrá a podobně a vy co tu o ní píšete ty hovadiny tak si je strčte do prdele.Vy jí jenom závidíte a tak tyhle hovadiny a sprostárny o ní říkáte a bůh ví co ještě.Jste vypatlanci,závistivý *5* -
-
Re: je prostě nejlepší a jsou lidi co jí strašně závidí až dělají nehezké věci
a proc myslis ze mame duvod ji zavidet? co vlastne? ty jeji peroxidem zniceny vlasy?! nebo miniaturni mozecek? *1*
boze, ty myslis ze nekdo muze neco zavidet prave ji?!! tak to te lituju, s tim mozkem si na tom evidentne stejne jako dominika...
*5*
-
-
mladá krása
Dominika je super žába moc se mi líbí *14* *14* *14* *1* *1* *1* -
-
Re: mladá krása
Přesně tak je skvělá krásná úžasná *14* *14* *14*
-
-
znám daleko nesympatičtější
musim napsat,že mě překvapila,je milá...tak soudim z osobního kontaktu * -
Krásná
Dominika je překrásná, má fantastické vlasy, všechny fotky jsou pěkné až na tu, kde je s krabičkou cigaret. To si kazí image -
-
Re: Krásná
taky nechápu,proč se takové krasotinečky dávají na takové svinstvo,co to je za idiotská móda *10*
-
-
aaa
Můj typ *3* -
-
Re: aaa
no tak to mas teda hodne divnej a zvracenej vkus!!! *9*
*1* *1* *1*
-
-
O Dominice
Tak a ted vam neco povim....
Chodila jsem s Dominkou do skoly natolik dlouho,abych vam mohla s jistotou rici,ze je to neuveritelne inteligentni divka,ktera zna svuj cil a dovede si za nim pres vsechny prekazky jit.Obdivuju ji,a myslim si,ze ti,kteri o ni pisou s takovou nenavisti aniz by ji znali,by meli nejdrive snazit se sami neco dokazat,a nezavidet druhym jejich uspechy.Sama studuji balet,profesionalne,a sama vim jaka je to drina docilit jakehokoliv uspechu.Proto si Dominiky vazim,protoze vim,ze stesti ji samtne do klina urcite nespadlo.Zaslouzi si to. P.S.Domka,drzim ti palce a moc ti gratuluju!!!!Ahoj Adriana Rey. *14* -
K Dominice
Ale tak Dominika, mi přijde hezká, i když to dělá třeba jen make-up, ale tak kterou modelku by krásnou nedělal že? Ale takových holek krásných tu běhá.*4* At´ je chytrá jak chce a at´ si dělá co chce, je to jen otázka názoru, polovina lidí ji obdivuje a druhá polovina ji nesnáší a kterou celebritu či modelku obdivuje každý? -
-
Re: K Dominice
nejvíc s tebou souhlasim, každej má jinej názor a vkus. Mě se líbí ale neni to žádná super úžasná diva, modelka taky nic moc (na každý fotce vypadá stejně, bez výrazu) ale určo bych se za ní na ulici otočila, protože se umí upravit a obléct. No hezká česká holka...
-
-
Dominička
Dominičko jsi prostě sexy a má nejoblíbenější herečka. Prosím o kontaktní e-mail na Tvou osobu nebo na Tvůj Fanclub, máš li nějaký. Děkuji.
S pozdravem:
Aleš. *14* -
-
Re: Dominička
dominika.kadlckova@seznam.cz
-
-
Domča K.
Je moc hezká! A má pěknej styl oblékání! Ulice mě ale nebaví, i když tam hraje ona.