-
Nevím no
Dřív když byl začátek ulice byvala ještě v pohodě...Pohodová holka se smyslem pro humor,ale teď je tak neuveřitelně namyšlená a důležitá,že to není ani možný.. *9* -
video
http://www.stream.cz/video/31/24734 -dominika-kadlckova-chci-normalni-p rsa -
ONA A VDANÁ?
NE NENÍ NĚKDO ASI NEPOCHOPIL VIDEO Z MODNÍ PŘEHLÍDKY KDE SE DĚLALA "JAKO" SVATBA DOMINIKY A VIZÁŽISTY KÁJI PAVLÍČKA (HOMOSEXUÁLA) -
Na dítě už nevypadá, že?
Přesto je téměř každý den, zmalovaná, přiopilá a pokaždé s jinými kluky, především cizinci nebo místními páprdy, co si vydržují pokaždé jiné, či více najednou, slečinky, naložená v Misch Maschi. Je velice nesympatická, ocucává se tam a nechává se osahávat, na ostatní slečny shlíží zvrchu a kromě toho má, přiznejme si, i přes vrstvu make-upu tak vysoké čelo, že její vlasy připomínají ustupující mužnou pleš. Proč je TOHLE na Osobnostech? *1* -
-
Re: Na dítě už nevypadá, že?
zní to trochu jako závist , i když není co !!! *1* *1* ale jinak mazec *15* *15*
-
-
prisera
je hrozna a hrozne nesympaticka...dneska ve volejte novu se teda predvedla...s tou civavou v ruce jak nejaka namyslena pipina(proc jak...) *9* *16* *9* -
.
nesympaticka od pohledu a vypada jako matagodzi *1* nasit si vlasy a zmalovat si oblicej umi kazda *15* -
dzz
potom co sem videla to video s ní, tak je me strasne sympatická, v Ulici jak Adriana je vypatlaná,ale podle toho jak mluví v tom videu je videt ze se vyzná a neni hloupá a vy kdo ríkáte ze je namyslená,tak je me vás líto páč ste chudáci kdyz nekoho hned odsoudíte -
pekna
Vcera jsem ji potkala na disce, ale to jsem jeste nevedela kdo to je. Je fakt hezka, chova se tak jako vetsina hodne hezkych holek, proste si drzi odstup. Ale jaka je povahove to nevim, jen se mi vzhledove libi...az na ty neprirozeny vlasy. Pa *5* -
krásná
Je hrozně moooooc krásná, celkem chytrá, ale strašně namyšlená.Nechápu, proč se vdala a zrovmna za takového starého, co vypadá jako teplouš. -
foto
co je toto za foto? kdo je ta druha (cernovlasa)
http://img.osobnost i.cz/foto/dominika-kadlckova/O17081 5-f3b92.jpg