-
ty jooo =D
No ale podle mě se nevdala to bylo určo jen tak na oko .... navíc kdyby jo tak by byla fakt uplně padlá na hlavu .... ale na streamu.cz tam někdo napsal , že je Kája PAvlíček na kluky, no newim *5* -
Vylítla čertovi z krabičky?
co to je? *15* ...pomoc....jediný hezký na ní jsou vlasy...inteligence nulováááá....namyšlená a nemá na co....Čr moc dobře nereprezentuje...Vietnamci si musej myslet teda......skončí na Holešovický tržnici...."pařmenka" *5* *3* *15* -
KOZY
MA maly KOZY -
blbá
vždycky se mi líbila..ale teda po rozhovoru sn ní na internetu se mi uplně zhnusila...takovou dylinu jsem jeste nevidela *7* -
-
Re: blbá
Souhlasím...vždycky se mi na fotkách líbila,ale teď už vím že je poněkud zvláštní....
-
-
Dominička:)
Dominika sice je krásná, ale jak to tak vypadá tak jen pouze z venku. A to nestačí... *13* -
opravu se vdala?
Ahojky,slyšela jsem,že se vdala za vizážistu, tak se chci zeptat,jestli je to pravda. díky -
-
Re: opravu se vdala?
jo, je to pravda.
-
-
no comnt
Nemám v zájmu někoho pomlouvat ale tohle je fakt strašná *****.Dělá ze sebe bůhví co ale přitom i když je ,,slavná´´ tak 90%lidí odsud je lepších a na vyšší úrovni než ona!!!Jestli příjde někdy sem na tenhle web což netuším a přečte si to co tu o ní píšou uživatelé,zajímá mě jestli se nějak zamyslí...Nebo jestli se řídí heslem-Buď taková jaká jsi,ne taková jakou tě chtějí mít ostatní... *1* *1* *1* *1* *3* *8* -
Prosím,
Dominiko, ozvi se mi, mám o Tebe opravdu strach - dám Ti úžasné doporučení, mám výborného psychiatra... -
jej!
Podívejte se na odkazy na neoficiální stránky této "krasavice". Hezká, ale ....
Nebo se Dominika všem "líbý" fakt s tvrdym? Hahahháááááááááááááá -
:o)
Dominika predtim nez zacala natacet Ulici, tak se mnou jezdila na tabory... -
-
Re: :o)
PROSIM DEJTE MI NA NI KONTAKT .
EMAIL:ttomer@centrum.cz
DEKUJI.
-