Přejít na výpis diskuzí

Dominika Kadlčková

OSOBNOST 31.12.2006 
118 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ¨tak s touhle holkou chodim do školy..je to mezi náma docela pipka..:)myslí si jaká neni lejdy ale je na tý škole äni ne měsíc a už jí tam nikdo nemá rád! *9* pro ní:uvědom si že nejsi nic víc než ostatní a začni se podle toho chovat jinak by si byla v pohodě ale zamysli se nad sebou a nebud tak namyšlená.. *4*
    • Re: adresa

Zdar mohu Tě poprosit o její adresu? Ofoť mi nějak její občanku nebo něco a nebo mi tu její adresu zašli prosím, díky.
      Pokud to pro mě uděláš a bude to ta pravá adresa,taky pro tebe něco udělám.
      • Re: Re: adresa

jednou sem ji viděla v metru,neznám ji vůbec osobně a proto ji neodsuzuju,ale vypadala a chovala se opravdu strašně arogantně a hodně si o sobě myslela...podle mě neni zase taková dobrá herečka aby si tohle o sobě mohla myslet...měla by se nad sebou zamyslet..
  • Domče

No jsou asi 3 varianty za a) bud´ je to uplně vypatlaná kráva
    b) normální holka kterou jen málo lidí pochopí
    c) krásná , pohodvá holka

*3*
    • Re: Domče

*5* řekla bych za B
  • Vše nej

Dnes ma Domča narozky tak vše nej... *4*
  • dominika

ja ji velmi dobre znam a verte mi,ze je opravdu zla.necha se od kazdeho obtahnout jen kdyz je bohaty.navic nemuze skousnout hezky holky ve svem okoli jedne dokonce vyhodila kabelku do kose protoze byla hezci *13*
    • Re: dominika

Ja ju tiež poznám trošku, ale na mňa vždy pôsobila dobrým dojmom:)Je možno svojská, ale nie zlá alebo niečo také. Každého vec:):) *4*
  • Dominika Kadlčková mi přijde v pohodě. Jako jedna z mála mladých modelek si na nic nehraje, přijde mi, že to má v hlavě srovnané a že ví, co od života chce. Stojí nohama pevně na zemi a sláva ji do hlavy nestoupla. Když něco řekne, má to hlavu a patu a vždycky na mě působila dospěle. Držím jí pěsti.
  • babeta
    S
  • Anorexie?
  • nechci rejpat, ale Dominika se narodila 11.2.1990 a balet už nestuduje... jinak zdravím *9*
  • bacha

No nevím nevím. jestli je Dominika tak inteligentní jak o ní píšete tak snad brzy příjde na to, že ta její záhadná kamarádka jí jen využívá. Chce se dostat mezi celebrity a bohužel na to nemá a k tomu potřebuje Dominiku. Jo jo už na to přišlo hodně lidí a hodně lidí to stálo hodně peněz. Její kamarádka je podvodnice, která nemá ani floka, lže jak může a ještě k tomu je na ní trestní oznámení. Jo jo Dominiko ....pozor si dej, pozor si dej.
  • dfd

má sice dobré nohy a prdel ale rypák má jak prase je to namistrovaná kykyrýda *1* *1*
    • holka

vidim ze hodne z vas se diva jen po krase...Dominika se hodne zmenila,je to namyslena holka..ano hezka je,ale to je tak vse..neni to zavist ale fakt...s prodlouzenymi vlasy bych modelku mohla delat taky..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší