-
¨tak s touhle holkou chodim do školy..je to mezi náma docela pipka..:)myslí si jaká neni lejdy ale je na tý škole äni ne měsíc a už jí tam nikdo nemá rád! *9* pro ní:uvědom si že nejsi nic víc než ostatní a začni se podle toho chovat jinak by si byla v pohodě ale zamysli se nad sebou a nebud tak namyšlená.. *4*
-
-
Re: adresa
Zdar mohu Tě poprosit o její adresu? Ofoť mi nějak její občanku nebo něco a nebo mi tu její adresu zašli prosím, díky.
Pokud to pro mě uděláš a bude to ta pravá adresa,taky pro tebe něco udělám. -
-
Re: Re: adresa
jednou sem ji viděla v metru,neznám ji vůbec osobně a proto ji neodsuzuju,ale vypadala a chovala se opravdu strašně arogantně a hodně si o sobě myslela...podle mě neni zase taková dobrá herečka aby si tohle o sobě mohla myslet...měla by se nad sebou zamyslet..
-
-
-
Domče
No jsou asi 3 varianty za a) bud´ je to uplně vypatlaná kráva
b) normální holka kterou jen málo lidí pochopí
c) krásná , pohodvá holka
*3* -
-
Re: Domče
*5* řekla bych za B
-
-
Vše nej
Dnes ma Domča narozky tak vše nej... *4* -
dominika
ja ji velmi dobre znam a verte mi,ze je opravdu zla.necha se od kazdeho obtahnout jen kdyz je bohaty.navic nemuze skousnout hezky holky ve svem okoli jedne dokonce vyhodila kabelku do kose protoze byla hezci *13* -
-
Re: dominika
Ja ju tiež poznám trošku, ale na mňa vždy pôsobila dobrým dojmom:)Je možno svojská, ale nie zlá alebo niečo také. Každého vec:):) *4*
-
-
Dominika Kadlčková mi přijde v pohodě. Jako jedna z mála mladých modelek si na nic nehraje, přijde mi, že to má v hlavě srovnané a že ví, co od života chce. Stojí nohama pevně na zemi a sláva ji do hlavy nestoupla. Když něco řekne, má to hlavu a patu a vždycky na mě působila dospěle. Držím jí pěsti.
-
S
-
Anorexie?
-
nechci rejpat, ale Dominika se narodila 11.2.1990 a balet už nestuduje... jinak zdravím *9*
-
bacha
No nevím nevím. jestli je Dominika tak inteligentní jak o ní píšete tak snad brzy příjde na to, že ta její záhadná kamarádka jí jen využívá. Chce se dostat mezi celebrity a bohužel na to nemá a k tomu potřebuje Dominiku. Jo jo už na to přišlo hodně lidí a hodně lidí to stálo hodně peněz. Její kamarádka je podvodnice, která nemá ani floka, lže jak může a ještě k tomu je na ní trestní oznámení. Jo jo Dominiko ....pozor si dej, pozor si dej. -
dfd
má sice dobré nohy a prdel ale rypák má jak prase je to namistrovaná kykyrýda *1* *1* -
-
holka
vidim ze hodne z vas se diva jen po krase...Dominika se hodne zmenila,je to namyslena holka..ano hezka je,ale to je tak vse..neni to zavist ale fakt...s prodlouzenymi vlasy bych modelku mohla delat taky..
-