Přejít na výpis diskuzí

Dominika Kadlčková

OSOBNOST 31.12.2006 
118 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bože můj

héj ta holka není normální..uráží ostatní přitom ona je naprosto nechutná!! Kdyby jsi holčičko apoň něco dokázala tak bych řekla faájn máš na to..ale ty na to nemááááš..trošku se zamysli..
  • Realita je jiná

Lidi...co tvrdíte jak je úžasná...viděli ste jí někdy v reálu...tady je to kočka...ale twl...fkt hnus normálně!!! Zlatá Hanychová:D:D
  • kamarád

dominika je krásná a nemáte na ní někdo icq? *14*
  • Anorexie

Na to jak se vychloubá,jak není zavodou,by na jídlo mít mohla ne? *15*
    • Na pravou míru

Ahojte, chci vás jen uvézt na pravou míru!! Docela sem se tu načetla a dozvěděla se , že jsem anorektička .. VŮBEC, nejsem anorektička a nemám na anorektičku žaludek, ráda jím *15* ..Prý nosím nos nahoru *7* tak to nechápu vůbec !! Protože nevím proč bych ho držela na hoře , když nevím proč ?? *13* A jinak díky všem fanouškům za podporu *3* a zařídila jsem si blog : Dominicka-Kadl.nafoceno.cz *14* měj te se *3*
      • Re: Na pravou míru

Teda holka, ty jsi neskutečně chytré stvoření *15* Jedna z mála v čem měl bulvár zřejmě pravdu - tvá inteligence!!! :D Opravdu jsem se teď pobavila *13*
  • sdahxa

Osobně ji neznám, ale sympatická mi teda vůbec není. Působí na mě jako namyšlená blbka, přitom (alepoň podle mě) nemá být na cco. Vždyť nic světobornýho nedokázala! Zahrála si jen v pár dílech Ulice a teď jen předvádí svý nechutně vyzáblý tělo, zmalovanej ksicht a umělý vlasy...
  • sily01

Domča...

Dominika je sice krásná, hubená prostě dokonalá ale navenek..každý ji může závidět..ale připadá mi trošku namyšlená..jak mluví, jak se chová.. *16*
    • Re: Domča...

Hubená znamená dokonalá?To snad ne!!!!! *13*
  • satba

hele lidi jak je to stou svatbou to se vdala dooopravdy nebo jako fiktivně?
  • nika1979

odkaz ,d.k.

odkaz .d.k§§§§§§§ žadne uražku. na.p. na k. na fujjjjj na hnus....... . vživotě jste nebili na rodinné svatbě a oslavach ja bila několikrad.............. . *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: odkaz ,d.k.

Sekat prsty za tu gramatiku.
  • Nechápu!!

víte co nechápu????
    vi ji ani neznáte a hned ji posuzujete.jako že nosí frnák nahoru ale mě to třeba nepříde a jestli jo tak pro ne já bych chtěla vidět co byste dělali vi kdyby vám pořád říkali jaký jste anorektičky a jaký ste blbý atd.alespon si z toho nic nedělá jinak by se z toho chudák zbláznila a každej z nás je namyšlenej alepon trochu tak co tu vivádíte?nechápu alespon je sebevědomá to je dobře.
    • Re: Nechápu!!

...MOREDŽA... *5*

Cíííjo :D Valím oči :D Ty chyby nemaj chybu :D

Prosím tě, pokud se tady chceš k něčemu vyjadřovat, tak si nejdřív zkus zopakovat alespoň základní pravidla českého pravopisu.

Ty jsi ve škole chyběla od 1. DO 9. třídy,viď? *3*
  • annaradlova7

NAROZKY

DOMINIKO,VŠECHNO NEJLEPŠÍ K NAROZENINÁM.ANDY *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit