-
Proč v současné době hraje v "ULICI" Adrianu úplně jiná holka než Dominika Kadločková?
-
-
Slyšela jsem že si řekla o hrozný peníze tak jí nova nevzala :( je to škoda ale
-
to bych taky chtela vedet,nejak mi tam nepasuje ta nova Adriana
-
-
svatba v17???
Koukala sem se na videa na stream.cz a jako Dominika prvně řekla že VDÁVAT SE V 17..TO FAKT NE a pak další video je SVATBA. Tak co si potom mám myslet že? -
Názor
Mě se Dominika líbí, myslím,že je to pěkná holka. Jinak hranice mezi sebevědomím a namyšleností je velice tenká. Podle mě ona víc co chce a nepůsobí na mě hloupě ani naivně.
A upřímně v branži jako je herectví a modeling se stud a nízké sebevědomí nenosí jelikož tak by se člověk nikam nedostal. Určitě to chce jistou dávku rvavosti a myslím,že každý kdo by se do tohoto světa dostal by si to své větší sebevědomí dříve nebo později vybudoval, protože ten tlak okolí a medií to prostě vyžaduje. -
Je super!!
Ahojky,Dominika je super!A navic ja se jmenuji taky Dominika to je co?!Jako nic zvlastniho to neni ale........neco jo!!!Je to super herecka!A je hezka!ale je skoda jako ,,ze je v ulici zrovna v nemocnici!!´´a ze tam neni tak ja jdu papa!Mejte se hezky!! *3* -
čus dobrá někdy tě rád potkám .Honza
-
*1*
Ahoj,no musim rict ze tebe obdivuju,jenom skoda ze te asi nikdy neuwidim.. docela byme zajimalo jaka ses v realnym zivote ne jako v televizi ...tak jestly bys chtela tak mi napis ale otom asi pochybuju*7* ciko.okic@seznam.cz ..predem dik..zatim Hoj ,.., *3* Pro Dominiku.K. -
Adriana
Ahoj,no chtelbych rict ze tuhle holku fakt obdivuju.Chtelbychte nekdy vic poznat nez v televizi:)ale otom asi pochybuju*7* No ale..kdybys tohle cetla tak jestly budes chtit tak napis na ciko.okic@seznam.cz *3* Zatim: Tohle je pro Dominiku Kadlickovou -
Sry ..napsal sem to omilem 2krat ..nevedelsem jestly to dojde :/ zatim... *1*
-
Krasna Dominika
Dominiko, jsi opravdu krasna. Takova kombinace krasy a talentu se zridka najde.
Co se tyce tech predchozich prispevku, nechapu proc se nekteri autori musi uchylovat k vulgarismum a jedovatym, zavistlivym poznamkam. Myslim, ze to rika vice o nich, nez o Tobe...
I wish you all the best. Good luck in your live and with your career.
Mike (from Arizona). -
supr kamoska
hele vsichni jen zavidite ..... znam ji moc dobre a je sni sranda mozna ze je nekdy pysna ale kdo by nebyl?? *3* *1*