-
Boooooze
Tak mám pocit že Dominika má opravdu v hlavě prázdno.... *3* -
-
Re: Boooooze
Že to píše někdo, komu nic neříká český jazyk. Kdo nezná mateřský jazyk, není na tom s tou hlavou o moc lépe.
-
-
nazdárek,hele že studuje na jedný soukromý škole v praze 4? chodim tam na školu a holky mi to říkaly,ale já jim nevěřila,ale včera jsem jí potkala jak kouřila před školu,ale musim říct že jí to slušelo *5*
-
Tak tahle holka je narozená ve stejný den jako já akorát o 3 roky dřív smůla ale jinak je hezká ale nemůžu na ní sehnat email jestli si to bude číst tak by mi mihla napsat na email: BK.Vimperk@atlas.cz Jakub.Valach@seznam.cz James.L eBron@centrum.cz Rád bych jí poznal i osobně
-
Domča
Domča je šikovná,pěkná holka ale(sice ju osobně neznam),ale dovedu si predstavit jak se chova k ostatním ...nechapu proc se nad vsechny povysuje..ale kdyz se to tak vezme je to jeji vec ona si moze zato ze ji spousta lidí nema rádo... *9* -
D
No já Domču znám osobně a BYLA v pohodová.Vždycky o sobě věděla že je hezká, ale jiné holky jsou taky hezké jako ona a kdyby nebylo Ulice, tak není nikde.Naše přátelství skončilo, protože se přestala bavit s običejnýma holkama a začala si vybírat takové co se budou hodit k její image.Před tim než naše přátelství vyprchalo, tak jí spadl hřebínek.Byla na castingu v jedné agentuře a tam s ní pěkně vymetly PROČ JE ASI V CIZINĚ ŽE.A není to závist je moc krásná, ale není to vše.M. -
nechapu
po tom co jsem videla jeji video,musela jsem se smat,je to jenom namyslena nána a nevím na co si v 17 letech hraje...krása není všechno,chtělo by to ještě mít něco v hlavě *15* *1* *1* -
Dominika
Hezka holka to je, ale neni dobrym prikladem mladejm holcinam, ktere chtej vypadat jako ona. Svou postavu si pestuje nepeknym a hlavne nezdravym zpusobem..je nemocna a slecny, ktere se ji chteji podobat pak zacnou blbnout podobne. Tydle vzory bych do telky nepoustela. Na jeji obranu-bohuzel neni zdaleka jedina, ale u ni to vim jiste, protoze ji velmi dobre zna muj kamarad. Takze pokud se vam holky libi, tak si uvedomte, co ji to stoji, mozna proto to nema ani v hlave v poradku. Protoze kdo se poradne nenaji anebo zvraci, tak ma pomichany priority a zije mimo realitu. tak hlavne nebudte podobne pitome, protoze krasa zvenci stejne casem zvadne..a taky se okouka. pozdeji se lidi zacnou zajimat i o to, co mate v hlave.. *5* -
vychrtlá
Nechápu, jak tohle může být tzv."modelka" Viděla jsem pár jejich fotek - ne všechny vypadají hnusně, ale na fotce, kde byla v plavkách - *9* Vypadala tam jako reklama na anorexii. To se divím, že ji jako modelku berou. -
.....
ahojky nejsem si jista ale myslim ze je to ona v lete jsme byli na dovoleny v jihoceskym kraji a ja jsem ji tam (asi)videla nevim jestli je to ona ale rekla bych ze je to ona kourila tam vodni dymku a byla tam s nakym klukem -
-
Re: .....
ahoj nevis kde bych moch sehnat jeji cislo??asi nn co dík *9* -
Re: .....
Jak vypadal tan kluk?
-
-
prosim o hlas
http://www.inparty.cz/fotocasting/l ipnik/ prosiim o hlas pro cislo 24...v te adrese ma byt lipnik dohromady, nwm cim to je,ale vzdy je tu mezera mezi l a i..ma to byt dohromady..dekuji za hlasy
hlasujte prosim kazdy den do 9.2. moc dekuju