Přejít na výpis diskuzí

Feriha

FILM 24.8.2014 
103 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stručne receno mela by to bejt hloupost.na youtube je celej serial nahranej v turectine a koncit by to mela asi tak ze emir jde kdesi po schodech a zadiva se do oci ty novz holky zulal.stejny jako bylo na zacatku kdyz koukal na ferihu.hloupej konec.
  • no ja mam dost tak videla sem dost serialu ale tento je taki ini ale aj blbi vsak to nedava zadni smisl lidi aj pisou kometare jak to dopande ka zdi neco ine kdo ma to mu verit kdo vi ale uvidime co ajak njnn
  • Ahoj lidi mám dotaz jak nakonec dopadne Emir?Vezme si Gunes Sancaktar?Je docela podobná Ferize.Někde jsem četla,že ho zastřelí a že bude mít hrob vedle Ferihy.Na youtube nevíte kde je pokračování.Já viděla naposledy,jak Aysun udeří Sanem.
    • ato byl konec na youtube to neni taky,,peknej blbec konec teda
  • Videla jsem hodne serialu,ale tohle byl teda sok.Hlavni hrdinka umre,nic blbejsiho uz nemohli vymyslet.Ma tedy jeste smysl na to koukat?Clovek se tesi jako blazen,ze si vecer vychutna poradny serial a pak prijde toto.Uz na zadny koukat nebudu,pak clovek akorad blbne a je zklamany,jako v tomto pripade.Koukat,jak se tam chudak trapi,utrpeniho vidim vsude kolem az,az.
  • Ja jsem si myslel,ze feriha skonci az 159 dile a emir 160.Proc Hazel nehrala a skoncila 134 dile.Co jste tam nasadili novou misto ferihy hruza.Ani ferihu se nepodoba.Ale libi se mi ta policajtka.moc jsem nechapal treba ty tri roky,ze byli rozvedeny a nebo ty 3 mesice co se delo,ze nebyli zadny ukazky co se delo a dalsi udaje
  • No a kdese muzu kouknout Na dili kde je Feriha s ditetem hmm vsak nikde to neni
  • proč jako umře twl to je ale FÁKT blbý jako chtěla bych vedět proč zemře ..
  • Kdyby jsem od zacatku vedela ze umre tak bych se na to nedivala
  • Uplna picovina bolo to dobre kym feriha neumrela "
  • Bude mít s ní děti jo??Jak to mohli stihnout, když se brali a hned zemře? ;)
    • Keď si všimneš je tam napísane (potom ako sa obíjmu),,10 Gun Sonra" :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit