-
Feriha odpadne a nezastrelili ju... a s EMIROM Ma deti ..
-
feriha
-
Viděla jsi pohřeb? Nesmysl, to byl záznam z pohřbu otce Cansu.
-
To není nový seriál, ale nezdařilé pokračování Ferihy
-
Jak to vis ?
-
Vsetky epizody mozes pozriet na www.dailymotion.com
-
Ferihu zastřelí Halil:-(((
-
To neni mozne ze na yotube sa neda pozrieť ferihinu smrť ako sa to stane nigde to neni iba male zostrihy nevie niegdo kde sa to dá pozriet???
-
Jak všichni víte že Feriha umře ?!
-
už sa to neoplatí pozerať, načo
-
nemelo by to skončit tak že feriha umře mělo by to dopadnout štestim a lasky aby byli štasni a ne že umře je to fakt trapni tak proč teda byl celi dyl o ferihe a pak nakonec umřee hmm *10*
-
O jo joj...no to je hruza....Kdyz je to drama tak nekdo urco umre....ale Feriha?!no tak to turek pokakal.Jansu mohla, sama by jsem ji uskrtila.Totalne me vytaci ty jeji cachry....v telce nic moc tak aspon lidi mame na co koukat a nejsou tam cunarny tak muzou i decka....Asi byla taky o.k a Jasemin taky.zadny krvaky a prasarny.je to v pohodě
-
Bude brečet na hrobě.bude smutnej ale časem si najde jinou a té bude pomáhat.Předčasně to ukončili tak nevim .Nebudu koukat.Sliboval Ferhhe lásku do smrti.Vim źe nemuže bejt sám ale nechci vidět tu druhou..Mimochodem je to ve skutečnosti jeho přitelkyně modelka.herečka.Teď psali že se s ni rozešel.A je zrovna volný.
-
Viděla jsem pohřeb.Emir ji s bratrem pohřbili lopatou.tak je konec.Emir leźel na jejim hrobě i se svatebnimi šatami.Chtěli bysme aby to pokračovalo ale je mrtvá.Otec odejde ze seriálu jako na vesnici.aspoň tak jsem to vidéla.turecky neumim.odjižděl všichni mávali a brečeli.Někdo psal že Feriha vstane z komatu a bude mht ditě.blbost.v komé neporodi a otec by to věděl.proč by byl falešnej pohřeb.je to jen zbožné přáni.a tohle neni seriál s dobrým koncem.je to drama.musime si najit jinej seriál.Lále devri taky umřela a jelo se dál.Ale tohle nevyšlo. Ahoj u jiného krásného seriálu8s
-
dobry den rada bich vedela proč feriha umře bila nemocna??a co jeji matka zehra
-
..... abys neskončila jako Jansu :D
-
jmenuju se marie a tento serial se mi moc libi ale mrzimě že tam feriha zemře nemato dobri konec konec mělbit krasny a napinavi a stašně krasny herec je emir rada bychho viděla na živo *14*
-
Já nějak ty latinské telenovely nemusím. Náhodou jsem zhlédla jeden díl Ferihy a nadchl mě, u této telenovely jsem již zůstala. Jen ze závěru, kdy Feriha opravdu zemře, je mi smutno *13*
-
Je to krásná romantická pohádka takový muž jako je Emir může být jen v pohádce.No je to krásný romantický seriál moc se mi líbí takových by mohlo být víc. Škoda že to tak špatně skončí *4* *14*
-
Ještě jsem nikdy neviděla, že by hlavní hrdinka z telenovely umřela, je to trapný, kdo to takhle vymyslel!!