Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zajímavosti:
    Snímek je natočený podle novely Briana Aldisse a původně ho připravoval od 60. let Stanley Kubrick, nicméně nakonec ho několikrát odložil kvůli technické náročnosti.

    Když Stanley Kubrick natáčel svůj poslední film "Eyes Wide Shut", předal výsledky práce k budoucímu filmu A.I: Umělá inteligence /včetně originálních návrhů dekorací/ svému kolegovi - režisérovi Stevenovi Spielbergovi. Steven Spielberg pojal nakonec tento snímek jako poctu svému zesnulému kolegovi a příteli.
  • A.I.umela inteligence

    Ahoj .Videla jsem film A.I. umela inteligence a musim rict, ze me tak rozplakal a zaroven dusevne obohatil, ze jsem na nej nemohla dlouho zapomenout. Ty nadherne citlive pasaze, kde chlapecek robutek tozi po lasce to dovede k zamysleni se nad tim, ze prave takovi robutkove obcas jsme. Bohuzel ne vsude a pred kazdym se da plakat. Ja jsem ten filmn pochopila z toho uhlu, ze nekd\y ten co neumi o lasce mluvit ma rad vic, nez ten kdo se furt slovickama a gestama laskyplne naparuje. Pochopila jsem, ze chlad vzdy neznamena odmitani nebo dokonce bezcitnost. Nekdo proste o lasce mluvit neumi, ale dokaze to skutky.ten film mi ukazal, jakou krasnou a citlivou podobu ma laska a ja dekuju, ze jsem se mohla vyjadrit.
  • gabriela123

    ...

    když ho vidím tak mi tečou slzy
  • gabriela123

    ..

    opravdu nádherný film při kterém VŽDYCKY
  • super

    tak tenhle film,mě fakt dostal,to bylo něco tak nádherného,že jsem brečela,ještě když ten film skončil.fakt nádhernej filmeček *4* *3*
  • ...

    Je trošku zvláštní rozdělit film na čtyři části, rádoby se sebou související. Přesto bych řekla, že první část - pobyt u rodičů -je bezvadná a stejně tak poslední - budoucnost- nemá chybu. Hodně dojemné a docela se mi tam líbí hlas vypravěče, kterej v jinejch filmech nesnášim.
  • ...

    Je to celkem smutný ... Ale pěkný =)
  • Super...

    Tenhle film je nejlepsi co jsem kdy videla je uplne uzasnej.......je nej nej nej nej nej a nejvic je na nem nej to ze se libi jedny osubce...... *3* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Super...

      opravdu nádherný film. Měl by ho vidět každý, ale nedávat ho pozdě v noci, že? Fakt super.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit