-
Úplně boží film.
-
-
Nej nej nej film!! Anička je BEST herečka. Navíc krásná. Ten film je BEST!!
-
-
¨moc by mě zajímalo kdy nebo kde to můžu shlédnout *3* .
-
-
Od 16.4. v kinech ! :)
-
-
jak již jsem psal , z důvodu časové kolize s MS v ledním hokeji "Andílek "vlétne" do kin až 18.6 *3*
-
-
16.4.2015 je premiéra ;) :)
-
-
Jéééé hraje tam moje spolužačka :3
-
Premiéra byla z důvodu časové kolize s Mistrovstvím světa v ledním hokeji odložena na 18.6., kdy "Andílek vtrhne" oficiálně do kin:-)) *3*
-
Musím sa vyjadriť nedá mi to.
Mám v obľube české filmy a seriály. Veľa krát ich vyhľadávam miesto nejakého amerického príbehu...
Ale tento film je VEĽMI VEĽMI primitívny. Rodičia sa čudujú že sú deti zlé? rozmaznané? A čo nám ukázal tento film? (že môžu byť ešte horšie.)Ukazuje to to źe deti dnešnej doby nerobia nič iné iba sharujú svoj Život na socialnej sieti. malo lajkov a idem sa zabit nie?! Ježiš, Nechápem že sa pre mňa kvalitný český a slovenský herci nechali nahovoriť na tento primitivny odpad. Odpad. -
Můžeš se na něj podívat na prima play
-
*14* *14* *
Andilek-na-nervy *5* *5* *4* *4* *14*
++++
love -
Mě se to moc a nikdy mě neomrzí se na to pořád dívat, klidně i každý den. Je to úsměvný.
-
A kolik vám je? Sto? Právě že váš názor mi připadá primitivní a omezený. Mě se film velice líbí. Je i velice úsměvný. Ráda se na nej dívám. Je něžný. Povedl se. Děkuji
-
Byla jsem na tomto filmu... A je to ten nejlepší film který jsem kdy viděla. Moc se povedl.
-
-
Je to ten nejlepší film na světě. viděla jsem ho sice až 6.11.2015 ale bylo to fakt bomba. Já také miluji modu.
-
A kde na internetu respektive na jaké stránce se dá ten film podívat??
-