-
Robbie můj superHrdina!
Robie je nejskvělejší!
Můj superhrdina! :)) *3* *3* *4* *4* *14* *14* *5* *5* *1* -
Re: Knížky
no já vím o 4..On je fakt boží,To se mi snad zdá!,Je to na draka a Zmlkni,mozku!...u nás ve školní knihovně máme všechny 4 knížky v jednom tlustám svazku ► Zápisky Georgie Nicolsonové...Ale jak sem tady četla těch knížek už je víc a o tom já nemám tušení -
Pokračování
Ahoj :) Slyšela jsem,že by měl být i druhý díl.Nějaká holka to psala v diskuzy na seznam.cz,ale ta stránka se smazala a já nevím jak se ten další film jmenuje a jestli už je hotovej nebo se ještě natáčí neví o tom někdo něco? -
Re: týnuš
Boys and Girls In Love -
Re: kiki
The show *3* -
Knížky
Ahoj...je to úplně ten nejskvělejší film, kterej existuje....s holkama sem ho viděla už asi 4x a doma se na něj koukám neustále...no hlavně sme se chtěla zeptat kolik vlastně vyšlo knížek a jak s ejmenují? díky moc *3* -
Re: Re: kiki
jo a ta druha je Lenka - The Show *3* *3* *3* *3* -
jak odcházi s te party tak to je Scouting For Girls - She's So Lovely a tu druhou nwm =) =) *3* *3* *3* -
Re: dotaz
Stiff dylans-ever fallen in love *3* *3* *3* *3* -
dotaz
chtěla jsem se zeptat kdo zpívá písničku jak jí hraje v klubu Robbie s kapelou?mě je povědomá ale nemůžu přijít na to kdo jí zpívá.díky -
Re: Re: kiki
nn tu ne myslim nazačátku jak běžéí domu jako ta oliva -
Jestli myslíš, jak jde z party a pak ji ten kluk schodí do křoví, tak se jmenuje Dizzee Rascal - Dance Wiv Me a tu druhou nevím -
týnuš
Ahojky psím vás nevíte jak se menuje ta písnička jak tam hraje když oni začnou nazačátku s tym pronásledovánim?..pls -
kiki
hojky asi takowej blbej dotaz já wím....Na začátku jak odchází z tý párty bo něco takowího tak tam hraje písnička neznáte jí někdo newítě jak se menuje?..A pak ještě jak jedí tu pizzu a vyplnujou náký testy tak taky náká hraje a já nwm jak se menujoou pls newíte?..Já sem se chtěla stáhnout soundrack ale nejde mi to =(( -
Re: Sedmý díl
myslim že ne, ale přála bych si opak...ty knížky sou skvělý! *1* -
Sedmý díl
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli se chystá sedmý díl knížky. Zatím u nás jich vyšlo šest.. :-)) -
Re: Re: Re: Re: seriál
Sry je to Nearly Famous -
Re: Re: Re: seriál
Jmenuje se Naturaly Famous -
Re: Hlavní Role
To je seriál ne? Akorát nwm kde se dá stáhnout:(:( -
úžasny:)
úplně skvělej film, dneska sem ho viděla na HBO *3* ...dokonaly!:)...ten Robbie je úplně nádhernej :) ...a ty Georgii to v těch šatech strašně slušelo:)