-
Knihy
Ahoj nevíte někdo kde si můžu přečíst knihy o Georgie na internetu ? -
-
Re: Knihy
hele ja myslim ze ty knizky ani nemusis hledat protoze je tam skoro uplne neco jiniho *9* -
-
Re: Re: Knihy
nesouhlasím, určitě stojí za to, knížky řečíst, páč je to fakt boží!!!
-
-
-
Faakt boží <<
Tyjo... ten Robbie je faaakt boží se nedivim že je george do něj cvok !! bych byla tk.. ale dave je taky mooc hezu !! <<< Ta knížka fakt hustá... vtipná, hlavně když v knížce mluví o červeným zadku... prostě neeej.. jakcse musí rozhodnout Robbie/Dave... *14* *14* -
---
fajn film to je - zrovna teďka jsem ho dokoukala :) -
Hlavní Role
Je ještě jeden FIlm ..někdo ho tady už zmiňoval ..Aaron Johnson tam hraje asi hlavní roli .. akorád že je to anglicky.. film se jmenuje Nearly Famous .. a celkem to ujde xD *3* -
-
Re: Hlavní Role
To je seriál ne? Akorát nwm kde se dá stáhnout:(:(
-
-
:)
maj v tom popisu docela chyby....třeba jakože ten kocour se menuje Angus a ne Argus.....a je to britskej film ne USA....:)......jo a ten herec co hraje robbieho je nejlepší.... *14* -
píseň
nevíte někdo, jak se jmenuje ta píseň, která hraje, když jí na tý pláži vytrhne ty vlsay, jak se chtějí políbit... ? *7* -
-
Re: píseň
Toothpaste Kisses od The Maccabees
-
-
o
prostě uplně boží film..ja ho uplne žeru :-D..prostě super..všecko aj herci..:-d..diky moc za tento film :-)* -
kiki
hojky asi takowej blbej dotaz já wím....Na začátku jak odchází z tý párty bo něco takowího tak tam hraje písnička neznáte jí někdo newítě jak se menuje?..A pak ještě jak jedí tu pizzu a vyplnujou náký testy tak taky náká hraje a já nwm jak se menujoou pls newíte?..Já sem se chtěla stáhnout soundrack ale nejde mi to =(( -
-
Re: kiki
The show *3* -
jak odcházi s te party tak to je Scouting For Girls - She's So Lovely a tu druhou nwm =) =) *3* *3* *3* -
-
Re: Re: kiki
jo a ta druha je Lenka - The Show *3* *3* *3* *3*
-
-
Jestli myslíš, jak jde z party a pak ji ten kluk schodí do křoví, tak se jmenuje Dizzee Rascal - Dance Wiv Me a tu druhou nevím -
-
Re: Re: kiki
nn tu ne myslim nazačátku jak běžéí domu jako ta oliva
-
-
-
Robbie je můj!!! *14*
-
-
nene můj :P :D
-
-
Ani za nic! Je můůůůůůj *14*
-
-
-
Hrozně by mě zajímalo, kde georgie v tom filmu bydlí, hledala jsem to podle toho začátku, jak běžela a hledala jsem to na googlu v mapách a ztratila jsem se u toho červenýho domu. Neví někdo, kde bydlela?:D