-
aj podľa mňa je ross lynch dobrý a pre si s kamošmi a kamoškou robíme kapelu R5 a spievame ju na koncertoch v minule nás bolo pozrieť okolo 75 ľudí
-
Ross si vlasy nefarbí ale no dobre
-
Lauru a rosse proste miluju skoda ze spolu nechodi hodili by se k sobe
-
Ross prej slíbil že ho sláva nezmění a je to fakt
-
Najpr sa pozri na seba a potom niečo hovor Ross Lynch je najlepší a najkrajší chalan na svete takže laskavo zavri tu tvoju ukecanu hubu inač ti ju zavrem ja. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *5* *16* *16* *16*
-
Milujem časti Austin a Ally je to proste najlepší serial aký som videla najviac mám rada Ross Lynch(Austin) a Lauru Marano(Ally) sú proste naj a hodia sa k sebe. A sú zlatý a vtipný mám ešte toho vela napísať čo je na nich dokonalé ale nevošlo by sa to sem :-) :-) :-) *3* *15* *2* *1* *14* *4* *5*
-
Rosse a lauru proste miluju :)
-
Lebo bola 1 specialna epizoda a to bola Austin & Jessie & Ally a v tom dieli hral s Debby Ryan *3*
-
Ross je boží!!!! A nádherně zpívá *14*
-
A ty ses nikdy nezamilovala do zpěváka?
Někdo má rád Rosse.
Někdo miluje JB a 1D a podobný sračky(což nechápu) a pro tvou informaci Ross si barví vlasy jinak by je měl hnědý( špinavá blond až hnědá je jeho přírodní barva) -
protože mají společnej díl,jak má austin hrát na time square..:D
-
Vysvětlete mi proč je tu i Debby Ryan, která tam vůbec nehrála!!!!
-
Anonym ty mas snad nádherný vlasy ze mas milión kluků
-
Promiň že se do toho míchám ale jak bys
ty zpívala ? Asi blbě=-O -
ja som zo slovenska a neurazaj naj spevaka lebo sa zo mna stane toto: *10* tak nestvi nikoho kto ma rad Ross a vobec pocula si ich pesnicky ak nie spametaj sa a pusti si ich on najkraksi chalan na celej zemi *14* i love you ross a mimochodom ross neni prasa najskor sud seba a potom ostatnych takze ty si *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* a si predstav takto velke prasa ako na obrazku spoj si ich a uvidis ake je to prasa velke a jednym razom tam uvidis seba
-
Keď sa ti nepáči ( čo nechápem *14* ), načo sem píšeš ? -,- Silno pochybujem že ty si krajší/ia , lebo ono sa to už nedá *1*
-
Náhodou,dokonalej seriál, & Ross lynch je nejkrasnejsi :))) i Ally :)
-
Náhodou je pěknej, prostě boží!!!!! :-D :-D
-
Co s tim Rossem všichni máte??????????????Když je hnusnej má moc světlý vlasy a všechno *12*
-
Ten seriál miluju koukám se nato kvůli ross lynch